We Insure

Adviseurs
Andre Schomakers
+31 (0)6 - 53 31 37 49

Shelly Schomakers
+31 (0)6 23 68 40 44

Kantoorgegevens
We Insure Verzekeringsgroep
Erich Salomonstraat 395,
1087 EH  Amsterdam
+31 (0)20 – 820 44 94

Aanspreekpunt
Gaby Schomakers
clcvecta@weinsure.nl
www.weinsure.nl


  

We Insure good business
We Insure is dé specialistische partner in verzekeringen. Vanuit een passie voor creativiteit zijn we gek op uitdagingen en mooie cases. We gaan verder waar anderen ophouden en verzekeren u zo van optimaal resultaat. Ervaring, persoonlijk contact, daadkracht en partnerships zijn daarin leidend.
 
Ervaring
We Insure Verzekeringsgroep is gespecialiseerd in het verzekeren van onder andere evenementen, filmproducties en sportcontracten. Met ruim 35 jaar ervaring kennen wij de markt, de risico’s en de verzekeringsbehoefte. Niets is standaard en bijna alles is mogelijk. Soms moeten we verzekeraars overtuigen, maar vaak weten we vanuit ervaring een passend advies te geven.
 
Persoonlijk contact
Vaste herkenbare aanspreekpunten zorgen voor een snelle ondersteuning. We denken mee en schakelen snel om met de verkregen informatie een oplossing aan te dragen, het liefst meerdere. Die bespreken we. Door onze ervaring en dankzij onze verzekeraars kunnen wij snel handelen, hetgeen ook voor u het verschil kan maken.
 
Daadkracht
Bij schade wilt u direct kunnen handelen en weten waar u aan toe bent. Mocht er onverhoopt een schade ontstaan, dan kunt u ons altijd bereiken om samen de problemen te bespreken en te kijken welke stappen genomen moeten worden.
 
Partnership
We werken het liefst samen met onze klanten. Zo zorgen we dat u het beste product krijgt geadviseerd en dat risico’s zo goed mogelijk zijn afgedekt, daar gaan wij voor. Twijfel dan ook niet om ons te benaderen als u vragen heeft over risico’s, gewenste uitbreiding of aanvullende dekkingen. We helpen graag.
 

terug naar zoekresultaten

Event verzekering

Leden van CLC-VECTA kunnen tegen goede voorwaarden en een scherpe premie een event verzekering afsluiten voor uiteenlopende evenementen.

De assurantietussenpersoon is We Insure en de verzekeraar Allianz. 

Het afsluiten van een verzekering tegen annulering van een evenement vanwege het coronavirus is niet langer mogelijk.

Beurzen

Congressen & Bijeenkomsten

Evenementen & Incentives

Entertainment