ArboNedPersoonlijk contact

Perry Perdok
Accountmanager
perry.perdok@arboned.nl
t: +31 (0)6 - 55 19 35 41

Meer informatie
Kijk voor meer informatie op www.arboned.nl/clc-vecta.

ArboNed is een landelijke speler met regionale dekking. Op onze website vindt u altijd een kantoor bij u in de buurt www.arboned.nl/locaties.

ArboNed maakt werkend Nederland vitaler, zodat meer mensen aan het werk zijn en blijven. Zo leveren ze een bijdrage aan het welzijn van mensen en de welvaart van de maatschappij. Dagelijks staan ze klaar voor 61.500 werkgevers en ruim 600.000 werknemers. De professionals van ArboNed hebben ruime ervaring in onze branche.

Alleen al door het door ArboNed gerealiseerde deelherstel leverde CLC-VECTA-leden een gemiddelde besparing op van € 250 tot € 300 per medewerker per jaar. Voor een overzicht en het direct afsluiten van een verzuimabonnement kijk je op www.arboned.nl/verzuimabonnement.

Basiscontract Arbodienstverlening
Als lid van CLC-VECTA kun je gebruikmaken van de branchekennis en expertise van ArboNed. Voorkomen is beter dan genezen en daarom wil ArboNed graag met je in gesprek over het verminderen van arbeidsrisico’s en het bevorderen van de mentale en fysieke gezondheid van je werknemers.

Als je een (wettelijk verplicht) Basiscontract met ArboNed sluit, profiteer je bovendien van 3% ledenkorting* op branchespecifieke diensten zoals:

  • Advisering- en ondersteuning bij verzuimbegeleiding- en re-integratie
  • Ondersteuning bij de risico-inventarisatie en -evaluatie (branche RI&E Tentoonstellingsbedrijven) en bij de maatregelen uit het Plan van aanpak RI&E
  • Preventief medisch onderzoek (PMO) voor je werknemers, gericht op branchespecifieke risico's
  • (Aanstellings)keuringen, zoals de expatkeuring

Lees meer over hoe ArboNed verzuim voorkomt én aanpakt op www.arboned.nl/diensten.

CLC-VECTA helpt je bij duurzaam inzetbaarheidsbeleid
Een stijgende pensioenleeftijd, hogere gemiddelde werknemersleeftijd en fysiek zware beroepen vragen ook in de live communicatiebranche een goed duurzaam inzetbaarheidsbeleid dat helpt (langdurig) verzuim te voorkomen. Hiervoor hebben kennispartners CLC-VECTA, ArboNed, CZ en Meeùs een unieke totaaloplossing ontwikkeld.

Een voordelige combinatie van de collectieve zorgverzekering en de interventieverzekering van CZ, een verzuimabonnement van ArboNed en de verzuimverzekering van Meeùs. Hiermee heb je maximaal voordeel én gemak.

Benieuwd naar deze oplossing? Neem dan contact op met Dineke Philipse, Verenigingsmanager CLC-VECTA, of lees er HIER meer over.

Benchmark ziekteverzuim
ArboNed verzorgt een Periodieke Brancherapportage voor leden van CLC-VECTA. De rapportage geeft je onder andere inzicht in de verzuimpercentages en verzuimoorzaken in onze branche.

* Geen korting op de diensten die via ArboNed door derden worden uitgevoerd en op combipakketten met verzekeraars, huisbezoek buiten kantoortijd en in het buitenland, opvragen van informatie bij de curatieve sector, vaccinaties en laboratoriumonderzoek, vragenlijstanalyses en de kilometervergoeding van ArboNed-werknemers.

terug naar zoekresultaten

Company video

Kennis & informatie

Verzuim is laag in de evenementenbranche
Met 2,5% is het verzuim bij leden van CLC-VECTA die bij ArboNed aangesloten zijn lager dan het landelijk gemiddelde, zo blijkt uit de periodieke brancherapportage van ArboNed.

Aanpak ArboNed succesvol

Uniek compleet aanbod voor duurzame inzetbaarheid
Kennispartners ArboNed, CLC-VECTA, Meeùs en CZ ontwikkelde een unieke totaaloplossing voor de leden van CLC-VECTA om (langdurig) verzuim te voorkomen.
Samen zorgen voor duurzame inzetbaarheid

Risico-inventarisatie & -evaluatie
De risico-inventarisatie & -evaluatie (RI&E) is al sinds 1 januari 1994 verplicht voor alle bedrijven met personeel. ArboNed kan u hierbij ondersteunen.
www.arboned.nl/rie
RI&E Tentoonstellingsbedrijven

Expatkeuring
Elke werknemer die in Frankrijk aan de slag gaat, is per 1 januari 2017 verplicht een medische verklaring op zak te hebben. Hiervoor raadt ArboNed een 'expatkeuring' aan.
www.arboned.nl/keuringen
Medische verklaring verplicht voor werken in Frankrijk

Preventiemedewerker
Een preventiemedewerker is iemand die zich binnen een bedrijf - meestal naast de 'gewone' functie - inzet om ongevallen en verzuim te helpen voorkomen.
www.arboned.nl/preventiemedewerker
Preventiemedewerker specifiek in uw branche

Nieuws

27-05-2019
Benchmark ziekteverzuim
ArboNed verzorgt een Periodieke Brancherapportage voor leden van CLC-VECTA. De rapportage geeft je onder andere inzicht in de verzuimpercentages en verzuimoorzaken in onze branche.

19-02-2019
ArboNed bestaat 25 jaar!
Er worden 18 jubileum bijeenkomsten door het hele land georganiseerd.

29-11-2018
Actie: Stel gratis jouw vraag over gevaarlijke stoffen
Mogelijk zijn er gevaarlijke stoffen bij jou op de zaak. Weten hoe het zit? Stel nu gratis jouw vraag aan een expert.

17-7-2018
Hoe fit is je bedrijf?  
Ontdek het door deel te nemen aan de Nationale FitRatio Benchmark van ArboNed.

21-2-2018
Check vernieuwde Arbowet 2017: Heb je alles ingeregeld voor 1 juli 2018?
De overgangsregeling van 1 jaar eindigt op 1 juli 2018. Vanaf dat moment moet je aan alle verplichtingen vanuit de Arbowet voldoen.
 
1-2-2018
Eigenrisicodrager voor Ziektewet en WGA, ja of nee?
Sinds een paar jaar kun je ervoor kiezen om eigenrisicodrager te worden voor WGA en/of Ziektewet.

Beurzen

Congressen & Bijeenkomsten

Evenementen & Incentives

Entertainment