ArboNedPersoonlijk contact

Perry Perdok
Accountmanager
perry.perdok@arboned.nl
t: +31 (0)6 - 55 19 35 41

Meer informatie
Kijk voor meer informatie op www.arboned.nl/clc-vecta.

ArboNed is een landelijke speler met regionale dekking. Op onze website vindt u altijd een kantoor bij u in de buurt www.arboned.nl/locaties.

ArboNed maakt werkend Nederland vitaler, zodat meer mensen aan het werk zijn en blijven. Zo leveren ze een bijdrage aan het welzijn van mensen en de welvaart van de maatschappij. Dagelijks staan ze klaar voor 61.500 werkgevers en ruim 600.000 werknemers. De professionals van ArboNed hebben ruime ervaring in onze branche.

Alleen al door het door ArboNed gerealiseerde deelherstel leverde CLC-VECTA-leden een gemiddelde besparing op van € 250 tot € 300 per medewerker per jaar. Voor een overzicht en het direct afsluiten van een verzuimabonnement kijk je op www.arboned.nl/verzuimabonnement.

Basiscontract Arbodienstverlening
Als lid van CLC-VECTA kun je gebruikmaken van de branchekennis en expertise van ArboNed. Voorkomen is beter dan genezen en daarom wil ArboNed graag met je in gesprek over het verminderen van arbeidsrisico’s en het bevorderen van de mentale en fysieke gezondheid van je werknemers.

Als je een (wettelijk verplicht) Basiscontract met ArboNed sluit, profiteer je bovendien van 3% ledenkorting* op branchespecifieke diensten zoals:

  • Advisering- en ondersteuning bij verzuimbegeleiding- en re-integratie
  • Ondersteuning bij de risico-inventarisatie en -evaluatie (branche RI&E Tentoonstellingsbedrijven) en bij de maatregelen uit het Plan van aanpak RI&E
  • Preventief medisch onderzoek (PMO) voor je werknemers, gericht op branchespecifieke risico's
  • (Aanstellings)keuringen, zoals de expatkeuring

Lees meer over hoe ArboNed verzuim voorkomt én aanpakt op www.arboned.nl/diensten.

Benchmark ziekteverzuim
ArboNed verzorgt een Periodieke Brancherapportage voor leden van CLC-VECTA. De rapportage geeft je onder andere inzicht in de verzuimpercentages en verzuimoorzaken in onze branche.

In de rapportages van 2021 en 2022 kun je de inzichten van de afgelopen jaren vinden.

* Geen korting op de diensten die via ArboNed door derden worden uitgevoerd en op combipakketten met verzekeraars, huisbezoek buiten kantoortijd en in het buitenland, opvragen van informatie bij de curatieve sector, vaccinaties en laboratoriumonderzoek, vragenlijstanalyses en de kilometervergoeding van ArboNed-werknemers.

terug naar zoekresultaten

Beurzen

Congressen & Bijeenkomsten

Evenementen & Incentives

Entertainment