Eventpartners


 

Roland Flierman
Management op locatie
r.flierman@eventpartners.nl

Sven Bordes
Managing Director
s.bordes@eventpartners.nl

Eventpartners
Wichersstraat 1
1051 ML Amsterdam

t: +31 (0)20 - 344 98 57
info@eventpartners.nl
www.eventpartners.nl

Eventpartners verzorgt de invitatie, online registratie en bezoekersregistratie voor beurzen, congressen en evenementen.

Kenmerkend voor Eventpartners en haar medewerkers is dat zij een pragmatische oplossing zoeken voor uw evenement. We ondersteunen u in het kiezen van de juiste oplossing, implementeren deze en leveren zonodig ook professioneel personeel om deze uit te voeren. We beginnen onze projecten graag met een persoonlijke intake, waarna we een offerte op maat opstellen.

Proces
Na het samen met de eventorganisator bepalen van de wensen voor het systeem stelt Eventpartners hiervoor een passende offerte op. Eventpartners richt het systeem in op basis van 80% bestaande componenten en 20% maatwerk. Door deze filosofie levert Eventpartners maatwerk voor een standaardsoftware prijs.

In ongeveer 10 werkdagen levert Eventpartners het systeem op en draagt het over aan de eventorganisator. De eventorganisator kan zelf op duidelijke webpagina's: de registraties voor het evenement beheren, de vragen van genodigden beantwoorden en managementrapportages en MS Excel exports produceren.

Innoveren
Doordat Eventpartners voor u als maatwerk het systeem samenstelt zijn de mogelijkheden haast onbeperkt.

Een greep uit de mogelijkheden: online betalen, parallelsessies met maximale aantallen aanbieden, genodigden laten inschrijven met een vooringevuld formulier, automatische bevestigingsemail met e-tickets en zonodig factuur verzenden, mobile-tickets (QR-code per SMS), mobiele website, koppelingen met LinkedIn, Facebook, Twitter en Youtube, koppelingen met boekhoud en CRM pakketten zoals Exact, AFAS en SAP. Internationaal factureren waarbij rekening wordt gehouden met specifieke BTW regels. Op locatie kunnen we onder andere badges printen, scannen van badges door de exposant, scannen van badge bij een parallelsessie, betalen op locatie, inschrijven op locatie, mobiele scanners leveren en polsbandjes printen op locatie.

Kennismaken?
We nodigen u graag uit voor een kennismaking met onze werkwijze of komen naar u toe voor een demonstratie. Als lid van CLC-VECTA ontvangt u een kennismakingskorting van 8%. Klik hier voor meer informatie.

terug naar zoekresultaten

Beurzen

Congressen & Bijeenkomsten

Evenementen & Incentives

Entertainment