CLC-VECTA versterkt netwerk van kennispartners

10-2-2020

Wie bij de Nieuwjaarsbijeenkomst was en/of actief de eventverzekering verkoopt, heeft al kennis kunnen maken met onze nieuwe verzekeringspartner We Insure. Deze assurantietussenpersoon, gespecialiseerd in de evenementen-, film-, en incentivebranche, biedt leden continuïteit op de CLC-VECTA event verzekering, een uitgebreidere dekking tegen een scherpere premie en een optimalisering van de afwikkeling van dekkingsaanvragen. 

Leden en hun opdrachtgevers kiezen steeds vaker voor de bijzondere en uitgebreide dekking van de CLC-VECTA event verzekering: het afgelopen jaar was er een stijging van 34%. ‘’Een goed product, scherpe premie, continuïteit in dekking en een vlotte afwikkeling is dan heel belangrijk. In We Insure hebben we een betrouwbare partner gevonden die dit kan bieden en bovendien jarenlange ervaring en expertise meeneemt die waardevol is voor onze leden”, aldus Riemer Rijpkema, directeur van CLC-VECTA.

André Schomakers van We Insure vertelt: “Voor de CLC-VECTA event verzekering hebben we met onze vaste verzekeraar Circles Group hele goede afspraken kunnen maken voor de leden van de vereniging. Maar ook voor alle andere verzekeringsvraagstukken, van aansprakelijkheid tot werknemersverzekeringen, hebben we alle kennis en een uitstekend aanbod in huis.”

Voor meer informatie over We Insure en contactgegevens, kijk je op onze website.
 

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

BIJEENKOMSTEN

bekijk volledige
bijeenkomstenkalender