Meet-Up (incentive)organisatoren

Wanneer: 5 juni 2024
Wat: Praktisch bezig mét en zonder AI
Waar: Postillion Hotel Arnhem
Ben jij een organisator die altijd op zoek is naar nieuwe manieren om je offertes te verbeteren? Dan hebben we iets spannends voor je! Kom naar onze bijeenkomst waar Kees van der Veer, een ervaren AI-gebruiker, je meeneemt op een reis door de wereld van kunstmatige intelligentie en hoe het jou kan helpen bij het maken van overtuigende teksten en afbeeldingen voor je offertes. Ontdek hoe AI je werk kan vereenvoudigen en je creativiteit kan stimuleren.

En wat denken jullie? Is bovenstaande tekst door AI geschreven? En hoe zit het met de visual? Denk je; dat kan beter, maar hoe doe ik dat? Kom dan naar onze Meet-up op 5 juni a.s. bij het Postillion Hotel Arnhem. Daar gaat Kees van der Veer je meenemen in wat hij zelf ‘de wondere wereld van AI’ noemt en hoe je die praktisch kan toepassen in je werk.

Daarna laten we de kunstmatige intelligentie achter ons en doen we een beroep op jouw eigen intelligentie en creativiteit in een leuke en afwisselende buitenactiviteit! We sluiten af met een heerlijke netwerklunch.

Programma
09.00-09.30u Ontvangst
09.30-10.30u AI praktisch toepassen – Kees van der Veer
10.30-12.30u Buitenactiviteit o.l.v. VeluweActief
12.30-13.30u Lunch

Aanmelden
Aanmelden kan hier. Deze bijeenkomst is toegankelijk voor leden en niet-leden. Als je (nog) geen lid bent, bieden we je de mogelijkheid om eenmalig een bijeenkomst bij te wonen. De kosten voor deze bijeenkomst zijn € 69,- (excl. BTW).

Beurzen

Congressen & Bijeenkomsten

Evenementen & Incentives

Entertainment

Kennispartners & preferred suppliers