RAI Amsterdam en partners lanceren Plug & Play concept 'The Stage is Yours!'

03-8-2020

RAI Amsterdam en Unlimited Productions hebben samen met Mansveld Expotech en ACS het ‘plug & play’-concept ‘The Stage is Yours!’ ontwikkeld. Met dit concept kunnen maximaal 1175 mensen samenkomen tijdens corporate events, congressen en live evenementen. 

Een organisator kan in RAI Amsterdam een evenement organiseren op basis van het sfeerconcept, dat een kant-en-klare inrichting heeft. De inrichting heeft zitplekken met een goed zicht op het podium, en er is een podium, een projectiescherm, en een solide geluids- en licht systeem inclusief technische begeleiding waar gebruik van kan worden gemaakt. Op- en afbouw is niet nodig.

“Een goed evenementenconcept heeft veel dimensies. Naast goede inhoud en faciliteiten zijn podiumontwerp, een sfeervol interieur en, meer dan ooit, veiligheidsmaatregelen essentieel voor de beleving van de bezoekers,” aldus Maurits van der Sluis, COO RAI Amsterdam. Ook legt Maurits de toegevoegde waarde van het concept uit: “Met dit concept willen we niet alleen organisatoren ontlasten, maar ook waarde toevoegen aan hun evenement, zodat ze een unieke beleving kunnen creëren voor hun bezoekers. Dit concept is samen met onze partners ontwikkeld. Daar ben ik trots op en ik kijk erg uit naar de eerste evenementen die hier plaatsvinden.”

Bron: Entertainment Business
 

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm