DVAN Advocaten


 
mr. Marco Balhuizen
 
DVAN Advocatuur & Notariaat
Bezoekadres
Orteliuslaan 871
3528 BE Utrecht

Postadres
Postbus 4085
3502 HB  Utrecht
 
t: +31 (0)30 - 285 03 00
f: +31 (0)30 - 285 03 01
info@dvan.nl
www.dvan.nl

 

DVAN Advocaten behartigt als partner de juridische belangen van CLC-VECTA en biedt leden van CLC-VECTA de mogelijkheid met een vaste korting op al onze tarieven gebruik te maken van onze diensten.

Ons kantoor
DVAN is uw juridisch sparringpartner. Met 40 bevlogen professionals zetten wij graag dat stapje extra om bij te dragen aan het succes van uw onderneming.

Binnen het ondernemings- en arbeidsrecht hebben onze advocaten zich gespecialiseerd in verschillende rechtsgebieden en thematiek. Zij adviseren, procederen, onderhandelen en contracteren. Door nauw samen te werken verbinden wij onze kennis en ervaring met uw ambitie. En komen wij tot succesvolle oplossingen voor uw vraagstukken.

Binnen DVAN staat persoonlijke betrokkenheid centraal. Wij werken oplossingsgericht, met een vooruitziende blik gericht op uw belangen. Helderheid en transparantie kenmerken onze werkwijze. Onze adviezen formuleren wij to-the-point, waarbij de kwaliteit voorop staat.

Onze advocaten zijn bevlogen professionals. Gedreven in hun zoektocht naar de beste oplossing, zoeken zij actief de samenwerking op met andere disciplines dan alleen het juridisch perspectief. Samen met u zetten wij alles-op-alles om succesvol te zijn.

Specialisatiegebieden
De juridische dienstverlening van DVAN omvat de volgende rechtsgebieden:

 • Arbeid & medezeggenschap
 • Pensioen
 • CommerciĆ«le contracten
 • Mededinging
 • ICT & Intellectueel Eigendom
 • Fusies & Overnames
 • Insolventie & Herstructurering
 • Privacy & Databescherming
 • Personen- en Familierecht
 • Levensmiddelenrecht & Warenwetgeving
 • Ondernemingsgeschillen

Persoonlijke betrokkenheid
Vanuit onze vestigingen in Utrecht en Rotterdam zijn wij altijd bij u in de buurt. Om onze kennis te delen en met elkaar in contact te blijven, organiseren wij regelmatig seminars en evenementen. Hier praten wij u bij over ontwikkelingen en inventariseren wij uw wensen. Als lid van CLC-VECTA houden wij u uiteraard op de hoogte van deze evenementen, die u kosteloos kunt bijwonen. Ook zijn wij regelmatig aanwezig als gastspreker op de ledenbijeenkomsten van CLC-VECTA. Op onze website en social media kanalen plaatsen wij regelmatig artikelen over onderwerpen die voor u van belang kunnen zijn. U kunt zich aanmelden voor onze nieuwsbrief en/of updates ontvangen bij nieuwe publicaties. Zo blijft u altijd op de hoogte van juridische ontwikkelingen op diverse terreinen.

Openheid van zaken
Naast persoonlijk contact hechten wij aan transparantie en openheid. Dit leidt voor beide partijen tot een prettige samenwerking. DVAN biedt u een optimale prijs/kwaliteitverhouding en concurrerende tarieven. Leden van CLC-VECTA kunnen met een vaste korting op al onze tarieven gebruik maken van onze diensten. Op uw verzoek kunnen wij u vooraf een duidelijke inschatting van de werkzaamheden en de daarbij behorende kosten geven. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Bundeling van expertise
DVAN heeft een groot netwerk met specialistische adviseurs uit andere disciplines, met wie we naar grote tevredenheid samenwerken. Daaronder zijn notarissen, fiscalisten, financieel specialisten, recherchebureaus, mediators, waarderingsdeskundigen, Arbo-deskundigen en coaches/outplacementbureaus begrepen. Bij een beroep op dit netwerk, behouden wij de regierol om de (juridische) kwaliteit te waarborgen. Bij grensoverschrijdende vraagstukken werken wij samen met onze buitenlandse partnerkantoren in het Europese netwerk ICLA.

Ledenvoordelen op een rijtje

 • Vrijblijvende en kosteloze beantwoording van juridische vragen van beperkte omvang.
 • Een vaste korting op al onze uurtarieven.
 • Gratis deelname aan onze seminars en evenementen.

Met vragen of voor het maken van een afspraak, kunt u terecht bij uw CLC-VECTA contactpersoon Marco Balhuizen. U kunt hem bereiken op telefoonnummer +31 (0)30 - 285 03 03 of per e-mail via marco.balhuizen@dvan.nl.

terug naar zoekresultaten

Nieuws

23-5-2018
Voorgenomen wijzigingen arbeidsrecht
De belangrijkste voorgestelde wijzigingen heeft onze partner DVAN op hoofdlijnen voor je in een infographic uiteengezet.

19-2-2018
DVAN benoemt fusie- en overname advocaat tot partner
DVAN Advocaten heeft fusie- en overname advocaat Tom van Dijk benoemd tot salary partner.

15-2-2018
Klaar voor de AVG? CLC-VECTA en kennispartner DVAN helpen je op weg
Voorbeelddocumenten & praktische hulp op weg te helpen bij het AVG-proof worden.
 
11-10-2017
Gaat de Wet Werk en Zekerheid ten onder door het regeerakkoord?
Via onze juridische partner DVAN ontvingen we een zeer nuttig artikel over de arbeidsrechtelijke aspecten van het regeerakkoord.

10-10-2017
Personeel = vraagstukken: Hier check je het antwoord
Onze partner DVAN ontwikkelde Checkit HR: een online tool vol antwoorden, checklist, voorbeelddocumenten en praktijkvoorbeelden.
 
25-9-2017
DVAN versterkt Litigation praktijk
Per 1 oktober is Jan Jaap Schelling met zijn Litigation-team toegetreden tot DVAN Advocatuur & Notariaat.
8-8-2017
Voorbeeld Privacy Statement
Thijs van Liempd, advocaat bij onze partner DVAN, heeft ons voorzien van een goed voorbeeld die je kunt gebruiken.

27-7-2017
Het gebruik van algemene voorwaarden: doe je het juist?
Valerie Kruijtzer, advocate bij onze partner DVAN, heeft een handige memo opgesteld, zodat je je huidige werkwijze nog eens kunt toetsen.
 
12-4-2017
Tips om acquisitiefraude te voorkomen
Onze partner DVAN Advocatuur & Notariaat geeft diverse tips om acquisitiefraude te voorkomen.
 
28-3-2017
Je personeel controleren, mag dat?
Thijs van Liempd, advocaat bij onze partner DVAN, ligt toe hoe het zit en gaat in op de vereisten om een werknemer te mogen controleren.
 
26-1-2017
Klant failliet, hoe krijg je jouw geleverde zaken terug?
Door gebruik te maken van een eigendomsvoorbehoud kan je er als leverancier voor zorgen dat je het eigendom over geleverde zaken behoudt.

Beurzen

Congressen & Vergaderingen

Evenementen & Incentives

Entertainment