DVAN Advocaten 
DVAN Advocatuur & Notariaat
Bezoekadres
Orteliuslaan 871
3528 BE Utrecht

Postadres
Postbus 4085
3502 HB  Utrecht
 
t: +31 (0)30 - 285 03 00
f: +31 (0)30 - 285 03 01
info@dvan.nl
www.dvan.nl

 

DVAN Advocaten behartigt als kennispartner de juridische belangen van CLC-VECTA en biedt leden van CLC-VECTA de mogelijkheid met een vaste korting op al onze tarieven gebruik te maken van onze diensten.

Ons kantoor
DVAN is uw juridisch sparringpartner. Met 40 bevlogen professionals zetten wij graag dat stapje extra om bij te dragen aan het succes van uw onderneming.

Binnen het ondernemings- en arbeidsrecht hebben onze advocaten zich gespecialiseerd in verschillende rechtsgebieden en thematiek. Zij adviseren, procederen, onderhandelen en contracteren. Door nauw samen te werken verbinden wij onze kennis en ervaring met uw ambitie. En komen wij tot succesvolle oplossingen voor uw vraagstukken.

Binnen DVAN staat persoonlijke betrokkenheid centraal. Wij werken oplossingsgericht, met een vooruitziende blik gericht op uw belangen. Helderheid en transparantie kenmerken onze werkwijze. Onze adviezen formuleren wij to-the-point, waarbij de kwaliteit voorop staat.

Onze advocaten zijn bevlogen professionals. Gedreven in hun zoektocht naar de beste oplossing, zoeken zij actief de samenwerking op met andere disciplines dan alleen het juridisch perspectief. Samen met u zetten wij alles-op-alles om succesvol te zijn.

Specialisatiegebieden
De juridische dienstverlening van DVAN omvat de volgende rechtsgebieden:

 • Arbeid & medezeggenschap
 • Pensioen
 • Commerciële contracten
 • Mededinging
 • ICT & Intellectueel Eigendom
 • Vastgoed- en huurrecht
 • Fusies & Overnames
 • Insolventie & Herstructurering
 • Privacy & Databescherming
 • Personen- en Familierecht
 • Levensmiddelenrecht & Warenwetgeving
 • Ondernemingsgeschillen

Persoonlijke betrokkenheid
Vanuit onze vestigingen in Utrecht en Rotterdam zijn wij altijd bij u in de buurt. Om onze kennis te delen en met elkaar in contact te blijven, organiseren wij regelmatig seminars en evenementen. Hier praten wij u bij over ontwikkelingen en inventariseren wij uw wensen. Als lid van CLC-VECTA houden wij u uiteraard op de hoogte van deze evenementen, die u kosteloos kunt bijwonen. Ook zijn wij regelmatig aanwezig als gastspreker op de ledenbijeenkomsten van CLC-VECTA. Op onze website en social media kanalen plaatsen wij regelmatig artikelen over onderwerpen die voor u van belang kunnen zijn. U kunt zich aanmelden voor onze nieuwsbrief en/of updates ontvangen bij nieuwe publicaties. Zo blijft u altijd op de hoogte van juridische ontwikkelingen op diverse terreinen.

Openheid van zaken
Naast persoonlijk contact hechten wij aan transparantie en openheid. Dit leidt voor beide partijen tot een prettige samenwerking. DVAN biedt u een optimale prijs/kwaliteitverhouding en concurrerende tarieven. Leden van CLC-VECTA kunnen met een vaste korting op al onze tarieven gebruik maken van onze diensten. Op uw verzoek kunnen wij u vooraf een duidelijke inschatting van de werkzaamheden en de daarbij behorende kosten geven. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Bundeling van expertise
DVAN heeft een groot netwerk met specialistische adviseurs uit andere disciplines, met wie we naar grote tevredenheid samenwerken. Daaronder zijn notarissen, fiscalisten, financieel specialisten, recherchebureaus, mediators, waarderingsdeskundigen, Arbo-deskundigen en coaches/outplacementbureaus begrepen. Bij een beroep op dit netwerk, behouden wij de regierol om de (juridische) kwaliteit te waarborgen. Bij grensoverschrijdende vraagstukken werken wij samen met onze buitenlandse partnerkantoren in het Europese netwerk ICLA.

Ledenvoordelen op een rijtje

 • Vrijblijvende en kosteloze beantwoording van juridische vragen van beperkte omvang.
 • Een vaste korting op al onze uurtarieven.
 • Gratis deelname aan onze seminars en evenementen.

Met vragen of voor het maken van een afspraak, kunt u terecht bij uw CLC-VECTA contactpersoon Marco Balhuizen. U kunt hem bereiken op telefoonnummer +31 (0)30 - 285 03 03 of per e-mail via marco.balhuizen@dvan.nl.

terug naar zoekresultaten

Beurzen

Congressen & Bijeenkomsten

Evenementen & Incentives

Entertainment