Philips myshopWendy van de Camp
Customer Relations & Events
wendy.van.de.camp@philips.com

Philips myshop
Frederiklaan 10C
5616 NH Eindhoven

t: +31 (0)40 - 400 61 90
www.philips.nl/myshop

Openingstijden myshop Eindhoven
Maandag t/m vrijdag 12.00 uur tot 18.00 uur
Zaterdag 10.00 uur tot 17.00 uur

Philips myshop maakt onderdeel uit van de Koninklijke Philips Electronics N.V. Philips is wereldwijd toonaangevend op het gebied van Health, Lighting en Consumer Lifestyle en levert consumentgerichte innovatieve producten, diensten en systemen die zijn geënt op zijn merkbelofte van 'sense and simplicity'. 
 
Philips myshop verkoopt vanuit één gezicht binnen een gesloten groep van zakelijke, consumenten en andere special Philips accounts, de consumentenproducten namens de Philips sectoren Health, Lighting en Consumer Lifestyle. Het hoofdkantoor van Philips myshop Nederland is gevestigd in het Philips Stadion te Eindhoven, waar ook onze Flagshipstore staat. Op internet is myshop Online 7 dagen en 24 uur open voor informatie en aankopen. 
 
B2B Partner
Philips myshop is jouw portal naar Philips B2B producten en oplossingen voor grote projecten. Wij zorgen ervoor dat je snel in contact komt met de juiste mensen.  Daarnaast bieden wij jou ook ondersteuning in:
  • Producten voor eigen gebruik of om weg te geven (in cadeauverpakking);
  • Producten voor Incentive- en Spaarprogramma’s richting jouw klanten;
  • Coulance & Service regelingen;
  • Fijnmazige distributie naar meerdere (internationale) (eindgebruikers) adressen.
Uw persoonlijk voordeel
Alle CLC-VECTA koopgerechtigden zijn welkom bij Philips myshop en kunnen genieten van onze voordelen. Jij bent met onze CLC-VECTA samenwerking ambassadeur geworden voor het merk Philips. Je geniet buiten het aanbod van het totale normale Philips assortiment ook van: 
  • Ambassadeuractiviteiten: je hebt bij Philips myshop altijd de eerste keus uit de allernieuwste Philips producten. Tegen ambassadeursprijzen. 
  • Betaalwijze: Philips myshop biedt naast alle geaccepteerde betaalmogelijkheden ook de mogelijkheid voor gespreide betalingen. Nu kopen en pas over 12 maanden betalen zonder rente of overige kosten! 
  • Partijenvoordeel: Philips myshop koopt regelmatig partijen op uit verschillende Europese magazijnen die technisch 100% in orde en inclusief garantie zijn, maar bijvoorbeeld verpakkingsschade hebben. De korting kan dan oplopen tot 50%!
  • Service: naast technische service zullen wij, bij ontevredenheid, ALTIJD coulant handelen. 
Onder de noemer ONE PHILIPS, treft je alle consumenten- producten voorradig onder één dak. Wij nodigen jou uit, de Philips myshop winkel te bezoeken. Het is beslist de moeite waard.

terug naar zoekresultaten

Beurzen

Congressen & Vergaderingen

Evenementen & Incentives

Entertainment