eventplanner.be/.nl

 

eventplanner.be /.nl
BE t: +32 (0)3 - 535 00 00
NL t:
+31 (0)407 - 620 830
info@eventplanner.nl
www.eventplanner.nl

eventplanner.be /.nl is al 10 jaar hét online vakblad voor de Nederlandse en Belgische eventsector. Maandelijks bereikt de portaalsite meer dan 125.000 opdrachtgevers en organisatoren van (bedrijfs)evenementen in België en Nederland. Ook op Twitter, LinkedIn, ... kan eventplanner.be /.nl intussen rekenen op een trouwe en stevige achterban. De wekelijkse nieuwsbrief, waarop je je helemaal gratis kan inschrijven, telt meer dan 50.000 abonnees.

eventplanner media is een stabiele en betrouwbare partner in online marketing met een hoge return on investment. Onze missie? Van jouw campagne een denderend succes maken! Contacteer eventplanner.be /.nl vandaag nog voor een vrijblijvend voorstel op maat!

Een advertentiecampagne moet zichzelf terugverdienen. Daarom hebben we aantrekkelijke tarieven uitgewerkt die in elk budget passen. 98% van onze campagnes worden ieder jaar verlengd. Vertrouwen moet je verdienen! Volg het voorbeeld van meer dan 5.000 bedrijven en kies vandaag nog voor eventplanner.be /.nl.

Boek EVENTPLANNER
Eind 2010 lanceerde eventplanner.be /.nl het boek EVENTPLANNER. Een bestseller die gesmaakt wordt door zowel ervaren eventplanners als eventdummy's. In het boek ontdek je niet alleen hoe je een geslaagd evenement organiseert, maar we zetten er ook onze adverteerders extra in de kijker. En niet alleen organisatoren hebben het boek op de boekenplank staan, ook in het onderwijs is het boek in korte tijd uitgegroeid tot een referentiewerk.

Korting voor leden

  • 15% korting op adverteren
  • € 2,50 korting op het boek EVENTPLANNER (voucher code: clcvecta - bestel hier)

Om gebruik te kunnen maken van de korting, dien je bij reservering van de plaatsing(en) en/of aanmelding jouw lidnummer te vermelden. Voor meer informatie over mogelijkheden en tarieven en voor het plaatsen van opdrachten, neem je contact op met eventplanner media via info@eventplanner.nl.

terug naar zoekresultaten

Beurzen

Congressen & Bijeenkomsten

Evenementen & Incentives

Entertainment

Kennispartners & preferred suppliers