Amsterdam RAI hoofdsponsor Gouden Giraffe, Live Communication Award

25-1-2012

De uitreiking van de Gouden Giraffe, Live Communication Award, vindt op donderdag 22 maart plaats in Amsterdam RAI. De awards voor de beste evenementen, beurzen, congressen en/of deelnames worden uitgereikt in het Auditorium en Elicium van Amsterdam RAI. Met het beschikbaar stellen van dit podium mag Amsterdam RAI zich hoofdsponsor van de award uitreiking noemen.

Noodzaak van een dergelijk podium
Initiatiefnemers van de Gouden Giraffe, High Profile bv en branchevereniging CLC-VECTA, zijn blij met deze hoofdsponsor. “De Gouden Giraffe, Live Communication Award is het podium dat de kracht en kansen van het medium live communication zichtbaar maakt. We zijn erg blij dat Amsterdam RAI de noodzaak van een dergelijk podium onderkent en dit initiatief ook van harte ondersteunt door de award uitreiking te huisvesten en zich daarmee als partner verbindt aan de Gouden Giraffe”, aldus Riemer Rijpkema, directeur van CLC-VECTA.

'Trots dat dit toonaangevende evenement in de RAI plaatsvindt'
Als faciliterende of organiserende partij is Amsterdam RAI in staat context, content en communities met elkaar te verbinden. De RAI creëert de juiste condities waarin inspirerende ontmoetingen kunnen plaatsvinden. Dit is wat de RAI nastreeft en de locatie is daarom ook trots op dit partnerschap. Maurits van der Sluis, commercieel directeur Amsterdam RAI: “We zijn trots dat dit toonaangevende evenement weer in Amsterdam RAI plaatsvindt. Ik ben ervan overtuigd dat ons team er toe in staat is om van de uitreiking van de Gouden Giraffe een doorslaand succes te maken”.

Recordaantal inzendingen
Met bijna 80 inzendingen in zes verschillende categorieën is dit jaar een recordaantal inzendingen binnengekomen. De inzendingen worden in verschillende categorieën door de jury beoordeeld: Effectief, Creatief, MVO, Beste Beursconcept, Beste Deelname en Beste Congres. De organisatie van de Gouden Giraffe is trots op dit recordaantal: “De inzendingen is een goede mix van partijen. Er zitten veel sterke namen tussen de inzenders, maar ook veel nieuwe namen. Hieruit kunnen we concluderen dat het samengaan van de twee prijzen, de Gouden Giraffe en de Nationale ExpoJaarprijs, versterkend werkt”.

Start kaartverkoop
De kaartverkoop voor de Gouden Giraffe, Live Communication Award in Amsterdam RAI start op woensdag 1 februari a.s. via www.gouden-giraffe.nl. Dit jaar vraagt de organisatie een bijdrage van €65,00 per kaart. Reden hiervoor is dat de Gouden Giraffe geen winstoogmerk heeft. De Gouden Giraffe wordt voor en door de branche georganiseerd en kan mede door de bezoekers plaatsvinden.
 
Kijk voor meer informatie op www.gouden-giraffe.nl.

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers