Aviodrome klaar voor feestelijke en spectaculaire heropening op 28 april

20-4-2012

Op zaterdag 28 april is het eindelijk zover. Dan opent leisure concern Libéma, exploitant van o.a. Safaripark Beekse Bergen, Brabanthallen ’s Hertogenbosch en Omnisport Apeldoorn, de deuren van het vernieuwde luchtvaartthemapark Aviodrome. Voor de feestelijke opening verzorgt een Fokker Four formatie een spectaculaire vliegshow.

Luxueus en authentiek
Alle zalen bij Aviodrome hebben een opfrisbeurt gekregen en worden vanaf 28 april weer ingezet als spectaculaire evenementlocatie. De Boeing 747 blijft een pronkstuk van Aviodrome, maar het Schiphol 1928 wordt voor het eerst groots in de zakelijke markt gezet. Schiphol 1928 is een replica van het Schipholgebouw uit 1928. De authentieke Vertrekhal bevat veel historische details, zoals speciaal gebakken blauwe tegels en een origineel vertrekschema. Rondom de Vertrekhal zijn zes nieuwe break-out rooms, die de multifunctionaliteit van Schiphol 1928 vergroten.

Meer beleving in Aviodrome
Om de beleving hedendaags en vernieuwend te houden, heeft Libéma een aantal elementen aan het concept van het luchtvaartthemapark toegevoegd. Een belangrijke verandering is de toevoeging van een platform met buitenterras, dat gesitueerd is naast de Boeing 747. Dit biedt bezoekers een uniek uitzicht op het vliegverkeer dat dagelijks op Lelystad Airport plaatsvindt.

In de entreezone zijn speelvoorzieningen voor kinderen gerealiseerd en in het theater kunnen bezoekers dagelijks gratis een leuke en leerzame 3D vliegtuigfilm bekijken op het grootste filmdoek van Nederland. Een groot aantal vliegtoestellen is, in tegenstelling tot het verleden, vanaf nu publiekstoegankelijk. Aviodrome is het gehele jaar van dinsdag tot en met zondag geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers