Bezoekers Event13 nieuwsgierig naar witte box

03-4-2013

Tijdens de beurs Event13, woensdag 27 en donderdag 28 maart in Jaarbeurs Utrecht, was het het gesprek van de dag: wat gebeurde er toch in die grote witte box met dat vraagteken erboven? Even spieken was geen optie. Want een bewaker van bijna twee meter verdedigde de entree met verve.

De bezoekers die naar buiten kwamen straalden helemaal en de reacties waren op een enkeling na allemaal positief. 'Ik was even helemaal ergens anders', 'Ik kwam net in de sneeuw hierheen gereden, maar hier is de lente al begonnen', en 'Wow, dit was leuk en origineel' zijn enkele gehoorde quotes.

Voorproefje
De box vormt een voorproefje op het relatie-evenement van de Arjan van Dijk Groep op donderdag 18 april: ‘Op deze avond zullen we bezoekers nog veel meer verrassen. En laten zien hoe we een evenement kunnen organiseren dat bijzonder is maar doelstellingen en budgetten niet uit het oog verliest. Helemaal passend bij deze tijd.‘

Er zijn nog een enkele kaarten beschikbaar voor het relatie evenement. Geïnteresseerden kunnen mailen naar marketing@arjanvandijk.nl.

Bron: High Profile Events

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers