Bouw jij dé CLC-VECTA stand?

25-11-2013

In het afgelopen jaar is CLC-VECTA op verschillende vakbeurzen actief en zichtbaar geweest. We doen dat om (potentiële) leden te ontmoeten, leden de mogelijkheid te bieden op ons 'meetingpoint' elkaar te ontmoeten en om afnemers / klanten in contact te brengen de beste spelers in de markt, onze leden. We vinden het daarbij belangrijk dat je trots kunt zijn op de CLC-VECTA presentatie en jezelf daarin herkent. Samen met onze leden willen we dat, bij onze beursdeelnames komend jaar, nog beter doen. Denk je dat jij dit met ons mogelijk kan maken? Dan ontvangen we graag jouw voorstel.

Via deze link kun je de briefing openen die door Ruud van Uden exhibition support is samengesteld hiervoor. Je vindt hierin meer informatie over de beurstitels waaraan we deelnemen, het ontwerp, budget, de wensen aangaande toeleveranciers en verdere contactgegevens.

In verband met het drukke seizoen hebben we op veler verzoek de inschrijfdatum verlengt t/m 31 december a.s.

Wensen t.a.v. toeleveranciers
In de briefing kun je lezen dat, indien er in je voorstel sprake is van inhuur / afname van zaken die buiten je eigen leveringspakket behoren, leden van CLC-VECTA benaderd dienen te worden. Via deze link vind je een overzicht van de betreffende ledentoeleveranciers.

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers