Cees Smit® heeft gehele decoratie voor Spotlight Award in Las Vegas verzorgd

10-3-2011

Op 28 februari jongstleden hebben in Las Vegas de Spotlight Awards en de Catie Awards plaatsgevonden; twee zeer prestigieuze awards voor de beste ontwerpers en leveranciers voor de evenement- en cateringsbranche in de VS.

Cees Smit® heeft mogen bijdragen aan het ontwerp en de gehele aankleding van deze prachtige evenementen. Door gebruik te maken van de jarenlange kennis van textielen heeft Cees Smit® diverse oplossingen weten toe te passen, zodat een eindresultaat ontstond waar iedereen zeer van onder de indruk was. Met behulp van inklapbare frames voorzien van hoge resolutie prints, kon in zeer korte tijd op een efficiënte manier de verschillende ruimtes worden aangekleed. Deze frames zijn heel licht en kunnen ook eenvoudig verplaatst worden.

Op verschillende plaatsen zijn gladde wanden voorzien van zelfklevende textielen, een nieuw product dat Cees Smit Printing onlangs heeft geïntroduceerd op de Nederlandse en Amerikaanse markt. Het grote voordeel van dit materiaal is dat het zeer eenvoudig is te verwijderen zonder schade aan te brengen aan de ondergrond. De podia zijn voorzien van de inmiddels bekende Flex-Plain systemen; aluminium profielen met permanent vlamvertragende stretch materialen. Met deze systemen kunnen custom made oplossingen gemaakt worden, die zeer snel te monteren zijn. De stretch materialen lenen zich er perfect voor om op geprojecteerd te worden.

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers