De Doelen enthousiast over samenwerking met het LAB

14-4-2013

Vivi de Regt en Sonja Opreij-Speth, voorheen werkzaam bij respectievelijk Rotterdam Marketing en Maastricht Congres Bureau, hebben onlangs het Landelijk Associatie Bureau opgericht (LAB). De Doelen heeft vrijdag het samenwerkingscontract met het LAB getekend en kijkt erg uit naar een productieve samenwerking.

Het LAB fungeert als een onafhankelijk platform voor Nederlandse (para) medische verenigingen en biedt kosteloos advies en ondersteuning voor de congressen, symposia, en andere bijeenkomsten die deze associaties organiseren.”

“Wij staan erg positief tegenover professionalisering in de verenigingsmarkt. Het advies en de ondersteuning die het LAB aan de medische verenigingen biedt draagt hier op grote schaal aan bij. Hiernaast is het voor ons als locatie nuttig dat een organisatie de verenigingsmarkt in kaart brengt en dat we op deze manier meer inzicht krijgen in de markt en de vele congressen die vanuit nationale verenigingen worden georganiseerd. Ik ken beide dames als zeer gedreven en kundig en heb er daarom alle vertrouwen in dat het LAB een succes wordt, zowel voor de verenigingsmarkt als voor de dienstverleners”, aldus Diederik Waal, hoofd evenementenwerving bij de Doelen.

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers