De Gouden Giraffe gaat weer van start

25-5-2011

Binnenkort start de inschrijving van de Gouden Giraffe weer. De Gouden Giraffe is de Live Communication Award die, door het samengaan van de Gouden Giraffe en de Nationale ExpoJaarprijs, twee werelden samen brengt; de evenementenbranche en de expo branche. De nieuwe award is een gezamenlijk initiatief van High Profile uitgeverij, de Nationale ExpoJaarprijs en branchevereniging CLC-VECTA.

Meer samenhang, minder versplintering
Het samengaan heeft als doel meer samenhang en minder versplintering in de live communication branche te realiseren, waarmee het een impuls is voor de verdere professionalisering van het vakgebied.

Breder draagvlak
‘De Gouden Giraffe, is de afgelopen jaren naar een hoog kwaliteitsniveau gebracht en blijft zich, door de bundeling van twee awards voor live communication, verder ontwikkelen. De award krijgt daarmee een breder draagvlak in de branche en nog meer aanzien daarbuiten’, aldus Oscar Krechting, directeur van High Profile.

Krachtige prijs
Riemer Rijpkema, directeur van CLC-VECTA, benadrukt het belang van een dergelijke Live Communication Award. ‘De Gouden Giraffe is een krachtige prijs die de toegevoegde waarde benadrukt van het medium live communication en die bijdraagt aan de positionering van de live communication instrumenten zoals beurzen, congressen en evenementen.’

Podium voor live communicatie
Riemer Rijpkema verheugt zich al op de belangstelling en de inschrijvingen: ‘Deze krachtige prijs onderstreept en bevestigt de onderscheidende meerwaarde van ons medium live communication. De nieuwe prijs biedt de branche een podium om het medium live communicatie verder te professionaliseren.’

Voorbereidingen zijn in volle gang
De organisatie is achter de schermen op dit moment al bezig met de samenstelling van de jury’s en de indeling van de zeven categorieën waarbinnen uitingen beoordeeld gaat worden. De uitingen worden beoordeeld op inzet, creativiteit en innovatie. Tijdens de gala uitreiking, die in maart 2012 plaatsvindt, worden de winnaars bekend gemaakt. De komende tijd volgt meer informatie over de categorieën, deelname, inschrijvingen en nieuwtjes.

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers