De jacht op de Gouden Giraffe binnenkort weer geopend!

02-10-2012

De inschrijving voor de Gouden Giraffe, Live Communication Award gaat binnenkort weer van start. De organisatie is op dit moment achter de schermen volop bezig met de samenstelling van de jury’s en de inzendingsmogelijkheden.

Inmiddels zijn de categorieën voor de Gouden Giraffe, Live Communication Award 2013 vastgesteld. Er worden komend jaar in 6 categorieën awards uitgereikt, te weten; Creatief, Effectief, Maatschappelijk Betrokken, Beurs, Congres en Deelname. De inzendingen worden o.a. beoordeeld op inzet, creativiteit, innovatie, effect en rendement. Tijdens de gala-uitreiking in maart 2013 worden de winnaars bekend gemaakt. Binnenkort volgt meer informatie over de categorieën, inzendingen en sponsormogelijkheden en de uitreiking.

Gouden Giraffe, Live Communication Award is een initiatief van CLC-VECTA, Centrum voor Live Communication en High Profile Events. Door het samengaan van de Gouden Giraffe en de Nationale ExpoJaarprijs in 2010, zijn twee werelden samengebracht; de evenementenbranche en de expo branche. De Gouden Giraffe, Live Communication Award is een brede en sterke prijs geworden die de kracht en de kansen van het medium Live Communication zichtbaar maakt en bijdraagt aan de professionalisering en profilering van de branche.

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers