Een vernieuwend congres 'Kennis delen en verbinden is kracht!'

04-11-2013

JVR audiovisual organiseert samen met het Hotel Theater Figi en Stichting Zeist Promotie een congres op maandag 9 december a.s. vanaf 15.30 uur in, uiteraard Hotel Theater Figi in Zeist.

Michiel Zeij van JVR: ‘Vanuit JVR willen wij ons netwerk, in ruim 40 jaar opgebouwd delen met anderen. Geven is ontvangen. Tijdens dit congres komen drie netwerken bij elkaar. Kennis uitwisselen en concreet samen aan de slag gaan met anderen is tegenwoordig noodzakelijk om je doel te bereiken. De Stichting Zeist Promotie zet hiermee Zeist op de kaart. Zeist heeft een veelzijdig bedrijfsleven en is de vestigingsplaats voor verschillende hoofdkantoren van grotere bedrijven. Zij zijn, vooral met de sterke verbinding met de buurgemeenten dé kwaliteitsregio van Midden Nederland. Daarnaast is Hotel Theater Figi een bijzondere accommodatie. Een professioneel geëquipeerd congrescentrum, met up-to-date faciliteiten waaronder 3D projectie, veelzijdig in de hoge servicegraad waaronder de culinaire verzorging’.

Er komt dus een diversiteit aan bezoekers, het hoger kader overheid, ondernemers en vertegenwoordigers van de grotere bedrijven in Nederland. Tijdens dit congres maken wij een (digitale-) verbinding tussen de gasten om tijdens (!) het congres met elkaar verder te praten. Iedereen kan zijn vraag, behoefte of kennis kwijt en komt in contact met anderen om direct een gesprek te hebben.

De verbinding wordt gemaakt door ‘Connect’ (Swingbo), Erik Peekel (Aaaaha! The Actor factory) en de creatieve productie van Hans Heesterbeek. Een kort en krachtig congres met een ‘show’ van JVR en het congrescentrum Hotel Theater Figi als gastvrije gastheer.

Interesse? Meld je aan en stuur een mail aan Michiel Zeij.

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers