Eventbedrijven gezocht voor high potential trainees

17-4-2013

Master in Event Management start vanaf september 2013 gedurende 40 weken met een Traineeship voor Young Event Professionals. Hiervoor zijn ze naarstig op zoek naar bedrijven in de branche die plek hebben voor een high potential trainee.

Het Traineeship Young Event Professionals is een werk- en leertraject voor afgestudeerde bachelor of master studenten die event professional willen worden. De young professional volgt één dag per week de opleidingen van Master in Event Management en werkt daarnaast drie of vier dagen bij een vooraanstaand bedrijf uit de evenementensector.

Master in Event Management is initiator en fungeert als opleidingsinstituut. Ook dragen zij zorg voor de begeleiding. Het Genootschap voor Eventmanagers (GvE) is betrokken bij het Traineeship als branchevereniging voor de top van de corporate eventmanagers. Het GvE certificeert de status Eventmanager A van Master in Event Management. De Supporting Partners ondersteunen het Traineeship. Dit zijn vooraanstaande bedrijven uit de evenementenbranche, zoals evenementenbureaus, -locaties en (audiovisuele) leveranciers.

Jouw bedrijf biedt als Supporting Partner opkomende talenten in de evenementenbranche een plek waar ze zich kunnen ontpoppen als sales of productie topper. Tegelijkertijd volgen de trainees alle opleidingen van Master in Event Management. Deze kennis nemen ze vervolgens meteen mee naar de werkvloer, uw werkvloer! De trainee ontvangt van u hiervoor minimaal het minimum loon voor 3 of 4 dagen per week.

Kortom, ondersteuning van het Traineeship biedt een kans tot Maatschappelijk Betrokken Ondernemen, exposure via de mediakanalen van Master in Event Management en partners, en een jonge, gemotiveerde kracht als (tijdelijke) versterking van uw team.

Ben je geïnteresseerd in het Supporting Partnership voor het Traineeship Young Event Professionals?

Kijk voor meer informatie op de website: www.masterineventmanagement.nl/traineeship-young-event-professionals of neem contact op met Harry de Winter, directeur Master in Event Management via harry@masterineventmanagement.nl.

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers