Gielissen neemt coördinerende rol Nederlandse paviljoens over van het NCH

27-7-2016

Gielissen Interiors | Exhibitions | Events heeft per direct de coördinerende rol van de Nederlandse paviljoens op grote internationale beurzen van het NCH overgenomen. Bij een heroriëntatie op haar kerntaken heeft het Nederlands Centrum voor Handelsbevordering besloten deze Nederlandse paviljoens niet langer te organiseren. Ook de bestaande contracten voor komende beurzen als SIAL 2016 én Nordic Organic Food Fair 2016 zijn overgenomen.

In de Nederlandse paviljoens kunnen bedrijven zich op grote beurzen in een gezamenlijke Nederlandse setting individueel presenteren aan een internationaal publiek. Gielissen Interiors | Exhibitions | Events nam altijd al voor veel van deze paviljoens de services en realisatie voor haar rekening. Ze is preferred partner van het NCH en heeft veel (internationale) kennis en ervaring rond beurzen en Foodevents.

Naast de Nederlandse paviljoens op onder meer Anuga, Gulfood, Nordic Organic Food Fair, WorldFood Warsaw en SIAL, zal Gielissen zich ook inspannen om Nederlandse inzendingen voor andere beurzen te realiseren. Om de overgang voor relaties van het NCH zo soepel mogelijk te laten verlopen, treedt de projectmanager van het NCH in dienst bij Gielissen.

Bron: Expovisie

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers