Gouden Giraffe slaat een jaartje over

06-11-2013

De Stichting Live Communication Awards heeft besloten om de Gouden Giraffe, de Live Communication Award, niet uit te reiken in 2014. De volgende uitreiking wordt georganiseerd in het vroege voorjaar van 2015.

Na afloop van de vorige editie, in april van dit jaar, kondigde de stichting aan zich te gaan herbezinnen, met de markt in overleg te gaan en daaropvolgend een nieuw concept te ontwikkelen. “Ondanks de inzet en het enthousiasme van alle betrokken partijen om het nieuwe concept te lanceren, is het op dit moment niet mogelijk om alle voorwaarden in te vullen,” laat Riemer Rijpkema namens de Stichting Live Communication Awards weten. “We gaan de komende maanden verder in overleg met marktpartijen en verwachten begin 2014 het nieuwe concept te kunnen presenteren.”

Over de Gouden Giraffe
De Gouden Giraffe, Live Communication Award bestaat sinds 1994 en is sinds de zomer van 2012 een gezamenlijk initiatief van High Profile Events, de Nationale ExpoJaarprijs en CLC-VECTA. Door het samenbrengen van de Gouden Giraffe en de Nationale ExpoJaarprijs, is een brede en sterke prijs ontstaan die de evenementenbranche en de expobranche samenbrengt, de kracht en de kansen van het medium Live Communication zichtbaar maakt en bijdraagt aan de professionalisering en profilering van de branche.

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers