Hapéco meubel- en tapijtverhuur is verhuisd

12-12-2018

Vanaf vandaag is het bedrijf gevestigd aan de Zonnebaan 2 in Utrecht. Hapéco is al jaren volop in beweging. Met het nieuwe pand heeft Hapéco de plek gevonden om haar ambities en groei volop de ruimte te geven.

Het is drie jaar geleden dat Hapéco verhuisde naar het centraal gelegen industrieterrein Lage Weide in Utrecht. Het is twee jaar geleden dat Hapéco opnieuw in de markt werd gepositioneerd en succesvol verder ging onder de naam Hapéco meubel- en tapijtverhuur. In datzelfde jaar - 2016 – ging in het pand het Carpet Tile Centre van start: vanuit hier wordt de gehele tapijttegelvoorraad van de Boemer Rental Services Groep beheerd, schoongemaakt en onderhouden. Niet lang daarna verhuisde ook Boemer Holding naar het Hapéco-pand.

“We hebben de laatste jaren behoorlijke groei doorgemaakt”, vertelt Hapéco’s managing director Jeroen Altink. “We zaten weliswaar op een prachtige centrale locatie, op het industrieterrein Lage Weide. Maar na twee jaar zaten we op de huidige locatie aan het plafond. Toen de mogelijkheid zich voordeed om onze activiteiten in twee kwalitatief betere panden onder te brengen, hebben we dit met beide handen aangegrepen.”

Met ingang van 26 november 2018 is het Carpet Tile Centre gevestigd aan de Reactorweg 189, 3542 AD in Utrecht. Met ingang van vandaag zijn Hapéco en Boemer gevestigd aan de Zonnebaan 2, 3542 EC in Utrecht.

Jeroen is blij op korte termijn deze twee kwalitatief hoogstaande panden te hebben gevonden. “Van hieruit kunnen we onze logistieke processen verder optimaliseren, waardoor we onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn”, aldus een tevreden Jeroen. “De verhuizing vormt de perfecte start van een nieuw jaar waarin meer nieuwigheden op stapel staan. Zo kunnen we alvast verklappen dat er nieuw commercieel elan én een nieuwe website aan zit te komen. Ondertussen kunnen onze klanten natuurlijk rekenen op onze vertrouwde service, met de welbekende korte lijnen en hands-on mentaliteit.”
 

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers