Jurylid Francis van den Brink: “Inspireer ons en pak je podium!”

06-12-2011

In deze rubriek kun je meer lezen over de personen achter de juryleden van de Gouden Giraffe. Wie zijn zij? Wat is hun link met de Live Communication branche? En waar letten zij op tijdens de beoordeling? Vandaag kun je kennismaken met Francis van den Brink, jurylid Creatief.

Wie is Francis van den Brink?
Een creatieve communicatiespecialist met een passie voor merkactivatie.

Kort bedrijfsprofiel
Hi is een merk van KPN dat zich richt op jongeren.

Wat deed je hiervoor?
Bij KPN heb ik diverse functies gehad op het gebied van Sales, Management en Marketing Communicatie.

Waarom wil je deelnemen aan de jury?
Als klant bedenk ik samen met bureaus creatieve evenementen en activiteiten. Het lijkt me interessant om nu verrast te worden door bureaus die voor andere merken werken en door Live Communication bijdragen aan het bouwen van dit merk.

Wat is je link met de Live Communication branche?
Als Brandactivationmanager adviseer ik het management over de strategie en doorvertaling van marketingcampagnes in evenementen en drive to store activiteiten, als onderdeel van de marketing communicatiemix.

Waar ga je op letten bij de beoordeling?
Heeft het bureau goed geluisterd naar de opdrachtgever en is er een origineel concept uitgerold? Voldoet het concept aan de verwachtingen van de uiteindelijke doelgroep? Is er een creatieve twist aan het concept gegeven?

Wat versta je onder een creatief evenement?
Creativiteit kan in kleine dingen zitten, zoals een uitnodiging die triggert, een bijzondere locatie of een uitrol die het verschil maakt. Het moet net even anders zijn dan anders.

Waarom moet men inzenden in de categorie Creatief?
Er worden veel creatieve evenementen georganiseerd die niet altijd de aandacht krijgen omdat ze onbekend zijn. Met de inzending voor de Gouden Giraffe krijgt jouw evenement de aandacht die het verdient.

Mijn gouden tip aan de inzenders…
Stuur je meest creatieve concept van het afgelopen jaar in. Inspireer ons en pak je podium!

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers