Kick-off van de Week van de RI&E op 21 september

17-9-2020

Voor wie het nog niet in de agenda had staan: op maandag 21 september om 14:00u vindt de officiële kick-off plaats van de 6e Week van de RI&E. Onder leiding van Aldith Hunkar zal in een talkshow-setting gesproken worden over het belang van de RI&E en hoe ondernemers hierin ondersteund kunnen worden. Daarbij zal ook een pilot worden gelanceerd voor kleine ondernemers. De landelijke campagne die door het Ministerie van SZW is gestart, en nu op radio, online en in (vak)media de bekendheid met de RI&E vergroot, geeft het geheel een flinke boost.
 
Dit jaar zetten worden niet alleen de ondernemers centraal gezet, maar ook ideeën van supporters die zij hebben gedeeld in een behoeftepeiling. Daaruit bleek onder andere dat er behoefte is aan een overzicht van praktische hulpmiddelen. Daarom hebben is er een overzicht gemaakt van goede voorbeelden uit de praktijk, toolboxen, checklists en wegwijzers. Bekijk hier het overzicht Praktisch aan de slag.
 
Ook is de tweede podcast nu te beluisteren. Deze keer wordt er ingegaan op een actueel onderwerp: corona-maatregelen in bedrijven. We praten met Jan-Harmen Kwantes, juridisch adviseur bij het Steunpunt RI&E, over COVID-19 protocollen, wettelijke verplichtingen en waar je praktisch op kunt letten om medewerkers te beschermen tegen het coronavirus.
 

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers