Laarhoven design breidt activiteiten uit naar België

26-9-2012

Laarhoven design, marktleider in mobiele presentaties en standbouw, breidt zijn activiteiten uit naar België. Op 25 september 2012 versterkt het bedrijf zijn dealernetwerk met een steunpunt in Essen. Doel is ook de Belgische markt optimaal te bedienen.

Het nieuwe steunpunt van Laarhoven design gaat van start onder de naam Laarhoven design Belgium. Doel is om – na het succes in Nederland – ook Belgische bedrijven te helpen met het opzetten van succesvolle presentaties.
Het aanspreekpunt bij Laarhoven design Belgium is Annemieke Schoone. Zij heeft meer dan twintig jaar ervaring op salesmanagement- en directieniveau bij diverse internationaal georiënteerde organisaties in de zakelijke dienstverlening. Zij weet hoe het is om als directeur of marketingcommunicatie-deskundige aan de andere kant van de tafel te zitten. Ze heeft een passie voor het ontwikkelen van creatieve marketingcampagnes, voor het bedenken van oplossingen voor (live) communicatievraagstukken en het bieden van meerwaarde voor organisaties. Zij adviseert klanten bij het effectief inzetten van internetmarketing en social media bij beursdeelname en evenementen.

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers