MECC Maastricht biedt Trijntje gratis accommodatie

21-11-2013

MECC Maastricht stelt zangeres Trijntje Oosterhuis in de gelegenheid om gratis gebruik te maken van het MECC. Trijntje kan er een benefietconcert geven om zo te kunnen voldoen aan haar belofte om 1 euro per 'like' over te maken op Giro 555.

MECC directeur Rob van de Wiel is onder de indruk van haar Facebook initiatief en wil de zangeres in staat stellen haar belofte waar te maken. "Intern hebben we goed gekeken naar onze agenda en ondanks de drukte zien wij zeker mogelijkheden om een fantastisch concert te geven. We nodigen Trijntje en haar management graag uit om alle mogelijkheden te bespreken. Het MECC biedt de accommodatie gratis aan. Trijntje kan hierdoor haar Facebook actie een vervolg geven".

Het MECC beschikt over 30.000 M2 (show)ruimte, verdeeld over diverse hallen en nog eens twee auditoria met 1650 stoelen waar Trijntje ook een optreden kan verzorgen.

Trijntje Oosterhuis beloofde voor elke 'like' op haar Facebook pagina 1 euro te doneren aan Giro 555. De actie is zo succesvol dat het Trijntje in korte tijd 200.000 'likes' opleverde. De zangeres heeft de impact van haar initiatief vermoedelijk onderschat en zegt zoveel geld niet te hebben, maar dat ze gul zal geven aan de actie voor de slachtoffers van de orkaan in de Filippijnen. Door het aanbod van het MECC kunnen de 'likers' met behulp van Trijntje de actie daadwerkelijk tot een succes maken.

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers