MECC Maastricht en AV-partner Houben Souren verlengen samenwerking

10-1-2019

Vandaag hebben MECC Maastricht en Houben Souren hun samenwerking voortgezet voor de duur van 5 jaar. De samenwerking van de audiovisuele dienstverlener en het congres- en beurzencentrum dateert al van 2003. Etiënne Souren, Directeur van Houben Souren: ‘Sinds 2003 is er continue geïnvesteerd in de modernste beeld, geluid en licht apparatuur, maar vooral in de kennis om bij congressen en evenementen niets aan het toeval over te laten’.

MECC Maastricht en Houben Souren zijn dan ook erg trots om het partnership voort te zetten. Sven Wiertz, Manager Event Services van MECC Maastricht: ‘MECC Maastricht is zeer tevreden over de flexibiliteit en professionaliteit. De klanttevredenheid op het gebied van AV is constant zeer hoog’.

MECC Maastricht start in 2019 met het realiseren van de renovatie- en nieuwbouwplannen van het congrescentrum. Een nieuw onderdeel van de samenwerking is de overeenstemming dat Houben Souren de nieuwe congreszalen zal gaan uitrusten met vaste state of the art AV-middelen.
 

Partners & preferred suppliers

BIJEENKOMSTEN

bekijk volledige
bijeenkomstenkalender