Met korting exposeren op ExpoShow

13-5-2013

Op 11 en 12 december vindt voor de tweede keer ExpoShow plaats. ExpoShow is dé vakbeurs voor professionals in live communicatie. Op deze vakbeurs tonen standbouwers, conceptontwikkelaars, inrichters en leveranciers van diensten hun specifieke kwaliteiten aan marcom-beslissers van bedrijven die hun product of dienst presenteren middels beursdeelname. Een bezoek aan ExpoShow biedt hen een compleet overzicht van mogelijkheden die een beursdeelname hen biedt.

Kennisplein
Ook tijdens deze tweede editie wordt er veel aandacht besteed aan het medium beurs en de noodzakelijke voorbereidingen voor een succesvolle beursdeelname. Via diverse inloopseminars worden bezoekers op de hoogte gebracht van do’s en don’ts bij een beursdeelname. Met tips en tricks helpen mediadeskundigen de bezoekers om hun deelname zo goed mogelijk te organiseren. Voor dit inhoudelijke programma werken we samen met brancheorganisatie CLC-VECTA die zelf ook op de beurs vertegenwoordigd zal zijn.

Gekwalificeerde bezoekers
Tijdens de editie 2012 werd middels de enquête vastgesteld dat het niveau van de bezoekers uitstekend was. Voor de komende editie worden alle organisers in Nederland uitgenodigd om met hun deelnemers de beurs en seminars te bezoeken. Naast KoelnMesse zullen dit jaar ook de Nederlandse deelnemers aan beurzen in Neurenberg te gast zijn. Voor ExpoShow-deelnemers bieden deze acties uitstekende mogelijkheden voor een direct contact met een geselecteerde doelgroep.

Communicatie
ExpoShow wordt ondersteund door vaktijdschriften als Adformatie en LiveComm. Ook digitaal zijn samenwerkingsverbanden gesmeed. Met Exposé, het digitale branche-blad, en ExpoNieuws, de digitale nieuwsbrief over alles wat de branche bezighoudt, wordt de juiste doelgroep bereikt. Uiteraard worden ook Facebook en Twitter gebruikt voor de communicatie met de doelgroep.

Inschrijven
Op de vernieuwde website www.exposhow.nl vind je alle informatie over jouw vakbeurs. Ook kun je gebruik maken van de mogelijkheid om digitaal in te schrijven. Onder de knop ‘exposanten’ vind je hiervoor alle gegevens. Let op: vroege boekers hebben tot 1 juni een voordeel: zij ontvangen een korting van 5 % op de afgenomen standruimte.

Speciale actie voor leden van CLC-VECTA
Voor leden van branche organisatie CLC-VECTA wordt een kortingstarief van 10% op de afgenomen standoppervlakte.
Deze korting wordt niet toegepast in combinatie met andere acties.

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers