Nieuw Postillion Hotel in Rotterdam

19-1-2021

In april opent Postillion Hotels in het Postillion Convention Centre WTC Rotterdam een nieuw hotel met 168 hotelkamers. Een positieve ontwikkeling in een moeilijke tijd.

Het WTC is een van de weinige vooroorlogse gebouwen in Rotterdam die bewaart zijn gebleven. Het nieuwe hotel is een van de onderdelen van het plan om het gehele WTC klaar te maken voor de toekomst. De afgelopen jaren is er al veel verbouwd en gerenoveerd waarbij duurzaamheid hoog in het vaandel staat. 

De locatie heeft alle faciliteiten die een congres- of hotelgast zich maar kan wensen. Naast het congrescentrum is er het Business Center (een flexibele werkomgeving), parkeergelegenheid, winkels, gym, diverse horecagelegenheden en een art gallery. Voor de 250, deels internationale, bedrijven die in het WTC huizen is het ook gunstig om een overnachtingsmogelijkheid zo dicht in de buurt te hebben.

Het Postillion portfolio omvat inmiddels zeven locaties en ze gaan nog verder uitbreiden met congreshotels in Den Haag en Eindhoven. Postillion geloofd in de kracht van persoonlijke ontmoetingen en als Corona straks tot het verleden behoord zijn zij er klaar voor.


‚Äč
 

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers