Nieuwe stylingconcepten Van der Maarel leiden tot tijdsbesparing bij eventmanagers

30-5-2013

Het marketingteam van Van der Maarel Sfeermeesters (Barry van de Wall en Diewertje Reekers) heeft onderzoek gedaan naar de kenmerken van de verschillende soorten publieke zomerevents. De onderzoeksresultaten leidden tot een aantal stylingconcepten. Die concepten moeten handvatten zijn voor de organisaotren van de diverse zomerevenementen.

Door de kenmerken, doelgroepen en doelstellingen van verschillende events te onderzoeken, te kaderen en vervolgens te integreren met hun kennis en ervaring binnen eventstyling, is er een basis gelegd voor een reeks nieuwe stylingconcepten, gericht op publieke (zomer) events. Van der Maarel Sfeermeesters wil met deze stylingconcepten de eventorganisator inspireren en werkdruk weghalen bij het bedenken en het geven van invulling aan de styling van het zomerevent.

Aansluiting op kernwaarden en doelgroep events
Barry van de Wall: 'De styling van publieksevenementen vraagt om een specifieke invulling! Vaak wordt, door tijdsdruk bij organisatoren, het stukje inrichting van bijvoorbeeld een paviljoen of VIP lounge tot het laatste moment bewaard. Wij willen hierop anticiperen door een stukje voorwerk te doen en te zorgen dat de styling op voorhand past bij hun kernwaarden en doelgroep. Door de ontwikkeling van deze zomerse Stylingconcepten proberen wij organisatoren ontlasten in een toch vaak drukke periode.'

Creativiteit en diversiteit
Door een variëteit aan gerichte stylingconcepten als inspiratie aan te bieden, wil Van der Maarel Sfeermeesters ervoor zorgen dat de organisator niet vanaf scratch hoeft te bedenken wat hij wil met de inrichting van zijn locatie, ruimte of lounge. "De organisator kan altijd aangeven wat hij nog wil toevoegen of aanpassen binnen het concept, om het event persoonlijke of specifiek te maken. Zij blinken uit in organiseren, wij in de creatie en design van de styling. Wij vinden het daarom onze taak om hen hierin te ondersteunen en adviseren." Geeft Diewertje Reekers aan.

Gratis downloaden zomerconcepten
Van der Maarel Sfeermeesters biedt de Zomerse Stylingconcepten gratis aan via haar website. De stylingconcepten, zijn gericht op culinaire-, culturele-, sport- en muziekevents, bestaande uit diverse thema’s en stijlen.

Bron: EventBranche.nl

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers