Postillion Hotels komt met Brain Food for business

21-11-2013

Postillion Hotels Nederland introduceert deze maand onder begeleiding van een diëtist, een revolutionair nieuw aanbod van energy boosts, die speciaal zijn afgestemd op de zittend werkende professional. Met gezonde en vooral lekkere gerechten en energizers als rode biet/bleekselderij-smoothie, dadel-vijgen bonbons met kokosrasp of bananenmuffins met kastanjes staat gasten een buitengewone ervaring te wachten. In 2014 volgt een Brain Food Talent Contest voor jonge chefs.

Zakelijke bijeenkomst zorgt voor lekkere trek
Een zakelijke bijeenkomst maakt vaak hongerig. Zittende arbeid zonder al teveel beweging kost ook meer energie dan zittende arbeid waarbij je zo nu en dan een wandeling maakt. Die energiebehoefte wordt door maag en darmen omgezet in signalen die wij bestempelen als 'honger', met name trek in 'snelle suikers' als koek snoep en frisdrank. Bovendien zorgen omgevingsfactoren zoals de presentatie van veel lekker eten of groepsverbanden zoals een vergadergezelschap ervoor dat je tijdens breaks en lunches meer eet dan je daadwerkelijke energiebehoefte.

Langzame suikers
Gevolg is dat veel vergaderingen, trainingen en events gebukt gaan onder een ochtend- of middagdip, want het verwerken van al dat eten en drinken kost weer veel energie. En wie veel energie verbruikt voor het verwerken van voedsel krijgt last van een tekort in zijn hersenen: je wordt slaperig en hebt meer moeite met concentreren: precies wat je niet kunt gebruiken wanneer je scherp en alert wilt zijn. De oplossing van Postillion Hotels is Brain Food: een ruim aanbod maaltijden, versnaperingen en energy boosts met 'langzame suikers'.

Thijs Merks, Algemeen Directeur van Postillion Nederland: "Wij bieden moderne professionals onderweg bijzondere service. Brain Food, dat met recht brandstof tot nadenken kan worden genoemd, is daar een mooi en innovatief voorbeeld van. Wij bieden onze gasten - wanneer zij dat op prijs stellen - daarom een aangepast food & beverage-assortiment rond vergaderingen. Zo wordt de Viennoisserie aangevuld met een aantrekkelijk aanbod met langzame suikers en een energizer of gezonde bonbon in de ochtend zorgen voor het omdraaien van het energieniveau, opgebouwd door het ontbijt. Door het lunchbuffet te verrijken met producten die in de categorie langzame suikers vallen, valt de lunch letterlijk minder zwaar en in de middag zijn er gezonde smoothies die je precies op tijd een boost geven. Daarmee haal je meer uit je dag."

Na de introductie van Brain Food wil Postillion Hotel Nederland bovendien doorpakken met het concept. Merks: "Slimmer werken doe je samen. Wij hebben ervaren dat de mogelijkheid om te kiezen voor Brain Food bijzonder in de smaak valt bij moderne professionals, event-organisatoren en opleiders. Dat is prettig want wij staan ook voor een bijzondere ervaring. Maar het inspireerde ons ook om het concept te delen. In de loop van 2014 zullen wij jonge chefs uitdagen om de ultieme aanvulling op het slimme assortiment te leveren. Door deel te nemen aan de Postillion Hotels Brain Food Contest, maken zij kans op eeuwige roem, maar uiteraard ook op de credits die zijn verbonden aan een vaste plaats in ons assortiment."

Bron: CongresWereld

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers