Protocol accountantsproduct voor aanvraag TVL Q2 nog niet beschikbaar

06-7-2021

Het loket voor de Tegemoetkoming Vaste Lasten (TVL) Q2 2021 is op 25 juni 2021 geopend en sluit op 20 augustus 2021. Bij aanvragen van 125 duizend euro of hoger moeten ondernemers een accountantsproduct (rapport van feitelijke bevindingen) meesturen. Het modelrapport en het bijbehorende protocol zijn echter nog niet beschikbaar omdat COPRO (werkgroep Controleprotocollen van de NBA) het eerdere model afwees.
 
De NBA zal het proces rond het accountantsproduct met voorrang behandelen zodra de teksten door RVO bij de NBA-werkgroep Controleprotocollen (COPRO) worden aangeleverd, naar verwachting deze week. COPRO zal het commentaar daarna afstemmen met RVO. Publicatie van de protocollen wordt dan verwacht in week 29.
 
Om te voorkomen dat de aanvraagtermijn wordt overschreden, adviseert de NBA de aanvraag wel vast in te dienen. De RVO wijst er wel op dat de aanvraag pas in behandeling wordt genomen wanneer zij het accountantsproduct heeft ontvangen. Op dat moment start de behandeltermijn van acht of dertien weken.
 

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers