RAI Amsterdam en Mansveld Expotech (MX) verlengen samenwerking

26-4-2017

RAI Amsterdam en Mansveld Expotech (MX) hebben een nieuw contract ondertekend. MX is daarmee ook de komende 5 jaar de exclusieve huisinstallateur van RAI Amsterdam voor evenement gebonden elektra. Daarnaast zal MX tevens alle riggingactiviteiten binnen RAI Amsterdam uitvoeren.

COO Maurits van der Sluis van RAI Amsterdam geeft aan: "MX creëert al jarenlang innovatieve en efficiënte oplossingen voor onze klanten. Hun expertise helpt de RAI om op internationaal niveau succesvol te kunnen presteren. We zijn blij met een partner als MX en zetten de samenwerking graag voort."

Gespecialiseerde speler
Mansveld Expotech opereert in de Live Communicatie-markt en is onderdeel van de Mansveld Groep B.V., een toonaangevend bedrijf in tijdelijke en permanente projecten op het vakgebied van elektrotechniek, licht, beeld en geluid, rigging, safety & security, communicatietechniek, systeemintegratie en duurzaamheid.

Vanuit Amsterdam, Breda, Eersel, Eindhoven, Goor, Helmond, en Maastricht wordt er gewerkt aan innovatieve oplossingen voor nationale en internationale klanten.

Richard Kluijtmans, directeur Mansveld Expotech: "We zijn erg verheugd en trots dat RAI Amsterdam het vertrouwen in ons heeft behouden en wederom voor ons heeft gekozen. We zijn een gespecialiseerde grote speler op de Nederlandse markt met projecten door heel Europa en zo nu en dan buiten Europa. RAI Amsterdam is natuurlijk een toonaangevende organisatie, die wij graag in onze portfolio hebben en houden. De jarenlange relatie met RAI Amsterdam en het vernieuwde contract geeft ons het vertrouwen dat we optimaal van elkaars expertise kunnen blijven profiteren."

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers