RVO ondersteunt MKB’ers met een vergoeding bij deelname aan een buitenlandse vakbeurs

21-7-2020

Wil je je kansen op een buitenlandse markt vergroten of zoek je nieuwe netwerken en buitenlandse klanten voor je product of dienst? Als Nederlands bedrijf is dit een goed moment om plannen te maken en je op een internationale beursdeelname te oriënteren, zeker nu deze weer aan het heropstarten zijn. De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland kan je helpen met je beursdeelname door middel van een bijdrage voor de kosten voor je beursdeelname via de regeling Starters International Business (SIB). Hiervoor gelden de volgende voorwaarden:
  • Je bent een mkb-ondernemer
  • Je kunt één keer per kalenderjaar en maximaal 2 keer per beurs een vergoeding krijgen
  • Je kunt 50% van de gemaakte kosten krijgen, tot maximaal € 2.500 (exclusief btw)
  • De reis- en verblijfskosten zijn voor je eigen rekening
Aanvragen
Je vraagt de vergoeding aan op mijn.rvo.nl. Bij de aanvraag geef je aan voor welke beurs je de vergoeding vraagt. Daarbij voeg je een gespecificeerde offerte van de standhuur en standopbouw. Je moet de vergoeding wel aanvragen vóórdat de beurs plaatsvindt. Achteraf kun je dat niet meer doen. Klik hier om je aanvraag direct te regelen.
 
Let op: je hebt voor de aanvraag eHerkenning niveau 1 nodig. Heb je deze nog niet? Vraag dan eerst eHerkenning aan. Houd rekening met enkele dagen verwerkingstijd.
 
Vaststelling aanvragen
Is de beurs afgelopen? Vraag dan een vaststelling aan. Dit is nodig om de vergoeding betaald te krijgen. Voeg bij je aanvraag de factuur voor de standhuur en standopbouw. Vraag de vaststelling aan binnen 22 weken nadat je aan de beurs hebt deelgenomen. Dit doe je op mijn.rvo.nl. Klik hier om je vaststelling direct aan te vragen.
Kijk op de website van RVO voor meer informatie.
Bron: RVO
 

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers