Team 168 Hypsos vertrekt naar Parijs voor de Roparun

18-5-2018

Maar liefst 25 collega's gaan met elkaar het Roparun avontuur aan: lopen van Parijs naar Rotterdam om geld op te halen voor mensen met kanker. Roparun 2018 is van 19 t/m 21 mei.

Hypsos doet met zo’n 25 collega’s mee aan de Roparun 2018: een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs en Hamburg naar Rotterdam waarbij mensen, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor de palliatieve zorg voor mensen met kanker. Van de administratie tot de productie en de sales hebben collega’s van Hypsos zich aangemeld om samen Team 168 te vormen.

Heel veel bedrijven hebben Hypsos gesteund met deze missie en hebben geld overgemaakt voor dit goede doel. Al deze bedrijven staan met hun namen op de route busjes en de grote vrachtwagen van Hypsos, die voor de gelegenheid is omgebouwd tot ‘verrijdbaar Hypsos-hotel’. Dat kun je aan Hypsos overlaten.

Geweldig genoeg hebben ook een groot aantal standbouwbedrijven Hypsos financieel gesteund.

 

Meer weten: de Ropa Run doet live verslag - en laat zien waar de teams zich bevinden op de route, https://roparunlive.nl/.

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers