Terugblik op geslaagde Festivak

20-11-2013

Op 13 en 14 november jongstleden werd voor de 17e keer Festivak georganiseerd. Voor iedereen die bij wil blijven in een evenementenbranche die altijd in beweging is, was het overduidelijk thé place to be van de afgelopen weken. De beurs stond in het teken van het ontmoeten van vakgenoten, kennismaking met leveranciers en het opdoen van kennis tijdens het uitgebreide lezingenprogramma. In Hal 7 van de Jaarbeurs te Utrecht werden op de uitverkochte vloer van meer dan 10.000m² kosten noch moeite gespaard om er een geweldig samenzijn van te maken. En dat was het!

De ruim 200 exposanten hadden hun beste beentjes voor gezet om zich van een zo goed mogelijke kant te laten zien en deze editie werd wederom duidelijk waarom Festivak hét evenement voor de publieksevenementenbranche wordt genoemd. Prachtige stands werden afgewisseld met innovatieve uitingen en werkelijk alle facetten die benodigd kunnen zijn om een evenement te laten slagen waren alom vertegenwoordigd.

Diverse toonaangevende partners en exposanten bewezen op hun beurt waarom zij prominent op deze beurs horen te staan met veel toeloop en geïnteresseerden op de stands.

Met 3 lezingenzalen had Festivak dit jaar de informatiedeling hoog op de agenda staan. Brancheorganisaties waaronder CLC-VECTA en V.V.E.M., maar ook Eventbranche, Socialmedia.nl en ICEN Crowd Management verzorgden ieder een gevarieerd sprekersprogramma met uiteenlopende onderwerpen die allemaal de organisatie van een evenement betreffen. Zo werd CLC-VECTA vertegenwoordigd door Master in Event Management met boeiende presentaties over duurzaamheid, openbare orde en leiderschap. Zonder uitzondering was er grote belangstelling voor deze seminaries met als gevolg dat de Keynotes vol zaten of er soms stoelen dienden te worden bijgeschoven.

De organisatie kijkt terug op een zeer succesvolle Festivak en is trots om een totaal van bijna 6000 bezoekers te hebben mogen verwelkomen. Met veel enthousiasme wordt dan ook alweer uitgezien naar de opmaak van de volgende Festivak!

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers