The Inside gooit roer om in coronatijd

18-8-2020

Standbouwer Michael Hermans uit Deventer van standbouwbedrijf The Inside kiest in coronanood voor een nieuw beroep: woningbouwer. Op deze manier kan hij 45 van zijn 65 medewerkers aan het werk houden.

Standbouwers zagen de verwachte omzet voor dit jaar in rook op gaan. Ze moeten er - ook vijf maanden later - niet op rekenen dat dat gauw verandert, aldus Riemer Rijpkema in een interview met De Stentor: ‘Bedrijven zitten sinds half maart zonder of met amper omzet en het vooruitzicht is slecht. In een gunstig scenario mag de branche ergens tweede helft 2021 op 60 procent van de normale omzet rekenen’, aldus Riemer. Dat Michael het roer nu omgooit vindt hij verstandig.

De afgelopen maanden bouwde Michael hard aan zijn bouwbedrijf. ‘We gaan woningen, vakantiehuizen, tiny houses en tuinkantoren bouwen. En sanitaire units voor campings. Maar ook prefab-bouwelementen voor aannemers en bouwbedrijven; kant-en-klare gevelelementen bijvoorbeeld’, aldus Michael tegen De Stentor. Het nieuwe bedrijf is actief onder de namen The Inside Prefab en The Inside Living.

Het hele artikel lees je hier.

Bron: De Stentor
 

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers