Toonaangevende Duitse aanbieder van vergaderingen sluit zich aan bij Lumi

18-4-2023

CLC-VECTA lid Lumi, de wereldmarktleider in het leveren van technologie en diensten om AVA's, investeerdersevenementen en ledenbijeenkomsten soepel te laten verlopen, kondigt overname aan van Voting Partner, Duitsland. Voting Partner, met hoofdkantoor in Neurenberg, werkt al een aantal jaren nauw samen met Lumi als exclusieve partner voor de Duitse markt.

Frank Schoonhoven, algemeen directeur van Lumi Nederland: “Deze overname bevestigt wat een zeer succesvolle, langdurige samenwerking is geweest en we zijn verheugd om het team van Voting Partner bij Lumi te verwelkomen. Vanuit ons perspectief blijft deze overname onze wereldwijde strategie ondersteunen, evenals de mogelijkheid om ons klantenbestand in heel Europa verder uit te breiden”.

Thomas Wehrmann van Voting Partner voegde hieraan toe: “Na vele jaren nauw met Lumi te hebben samengewerkt, zijn we verheugd onze relatie te formaliseren en Lumi Duitsland op te richten. Ons team ziet de mogelijkheid om verdere groei in onze markt te stimuleren, en we zijn verheugd om te profiteren van de vraag naar hybride en virtuele vergaderingen met Lumi's toonaangevende technologie".

De acceptatie van technologie om deelname aan virtuele vergaderingen mogelijk te maken, is aanzienlijk versneld als gevolg van de COVID-19-pandemie en heeft geleid tot een hybride vergaderformaat dat voor veel organisaties de nieuwe norm is geworden. Diversificatie van de manier waarop aandeelhouders, investeerders en leden aanwezig kunnen zijn en kunnen deelnemen, heeft geleid tot meer betrokkenheid, waarbij technologie een steeds belangrijker onderdeel wordt van het waarborgen van toegankelijkheid en transparantie.

Over Lumi
Lumi is het toonaangevende digitale platform voor het faciliteren van in-room, hybride en virtuele AVA's, investeerders- en ledenbijeenkomsten voor 's werelds grootste bedrijven en lidmaatschapsorganisaties. Het is het enige platform dat de hele levenscyclus van vergaderingen digitaliseert in één enkele oplossing die inclusiviteit voor, tijdens en na de live vergadering mogelijk maakt.

Op basis van eigen, gepatenteerde technologie levert Lumi software, hardware en services die registrars, Investor Relations Officers en organisatoren van evenementen helpen bij het registreren van belanghebbenden en het bieden van live, veilige peilingen, Q&A-beheerservices en relevante rapportage.

Lumi's recente overname heeft zijn Europese voetafdruk vergroot, met kantoren in Frankrijk, Italië, Nederland en België. Het bedrijf is ook actief in andere regio's zoals APAC, het Midden-Oosten, Afrika en Amerika. In de meeste van zijn actieve markten profiteert Lumi van sterk gedifferentieerde activiteiten, dankzij ervaren en gerenommeerde Managing Directors die elk team in hun respectievelijke landen leiden.

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers