Uitbreiding Designafdeling Tausch

06-4-2011

Tausch, een vooruitstrevende speler in de markt van 3D live communication, heeft er voor gekozen verder te investeren in nieuw ontwerptalent op haar Designafdeling. Met ingang van deze maand is Joni Neelen gestart.


Na haar opleiding Industrieel Ontwerp aan de Design Academy Eindhoven heeft Joni ruim 2 jaar gewerkt als zelfstandig ontwerpster op het gebied van product- en interieurontwerp. “Die kennis wil ik nu toepassen om vooral inspirerende en kwalitatieve ontwerpen voor Tausch neer te gaan zetten”, aldus Joni.

 

Tausch heeft juist gezocht naar een jonge ontwerpster die ook haar sporen heeft verdiend in het ontwerpen van specifieke objecten. Matthi van Laarhoven, Art director zegt: “Juist deze invalshoek geeft een andere kijk op het 3D ontwerpen, wat een interessante aanvulling is op ons team”. Joni: “Gezien de goede ontvangst binnen Tausch en de klik met de rest van het team heb ik er vertrouwen in dat deze nieuwe uitdaging binnen Tausch mij prima gaat bevallen!”

Over Tausch
Tausch is een top vijf speler in de 3D live communication branche, waarbij de focus van de onderneming ligt op de realisatie van (internationale) interieur, en standbouwprojecten.

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers