Vakantiebeurs verplaatst van januari naar april 2021

05-10-2020

De organisatie laat op de website weten dat vanwege de huidige uitzonderlijk tijd en de verwachting dat consumenten ook in 2021 hun vakantie later gaan plannen dan tot nu toe gebruikelijk, men heeft besloten om Vakantiebeurs 2021 eenmalig te verschuiven van januari naar 8 t/m 11 april.

De Vakdag, die traditioneel voorafgaat aan het evenement, wordt nu gespreid over twee dagen, 6 en 7 april. Aanmelden daarvoor kan vanaf februari.

In januari vindt wel het Travel Congress plaats. Plaats van handeling is SCALA, het nieuw concept voor events van de Jaarbeurs. ‘We willen de reisbranche kennis, inspiratie en vertrouwen meegeven voor het nieuwe reisjaar. Het programma omvat diverse keynote sprekers van binnen en buiten de sector en is er via ronde tafelsessies ruimte voor discussie. Uit de markt horen we dat mensen elkaar graag weer fysiek willen ontmoeten en weer willen netwerken,' aldus brandmanager Karin Lodewijks.

‘Voor een actueel overzicht van alle verschoven en geannuleerde beurzen kijk je op de website van Expovisie’.
 
https://expovisie.nl/nl/beurzen-geannuleerd-coronavirus-epidemie/?utm_source=MailingList&utm_medium=email&utm_campaign=EV+Nieuwsbrief+200901

 

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers