Van Straaten neemt Cees Smit Worldwide over

25-6-2013

Van Straaten en Cees Smit Worldwide bundelen de krachten
Van Straaten, de specialist op het gebied van innovatieve visuele communicatie, bundelt de krachten met Cees Smit Worldwide, expert in organische doekconstructies en creatieve textieloplossingen. De nieuwe combinatie opent voor klanten van beide bedrijven de deur naar een nieuwe wereld aan mogelijkheden voor spectaculaire aankleding van onder meer beurzen, events en winkels.

Van Straaten
Van Straaten is een full service productiebedrijf dat al bijna honderd jaar trendsetter is in de ontwikkeling en toepassing van nieuwe printtechnieken en printmedia. Van Straaten combineert grootformaat prints met gebogen aluminium profielen en realiseert zo de meest uiteenlopende projecten voor events, beurzen, winkels en alle denkbare interieurs. Met het uitgebalanceerde portfolio en full service biedt Van Straaten een totaaloplossing voor visuele communicatie met impact.

Cees Smit Worldwide
Ook Cees Smit Worldwide heeft ruime ervaring met het aankleden van stands, retail ketens en evenementen. Het bedrijf is gespecialiseerd in de productie van creatieve objecten, elastische doeken en opvallende wandbespanningen. Dankzij state-of-the-art productiemethoden en unieke materialen als tension fabric, realiseert Cees Smit Worldwide organisch gevormde ontwerpen die met conventionele middelen niet of nauwelijks uitvoerbaar zijn.

Samenwerking
Door de samenwerking tussen Van Straaten en Cees Smit Worldwide ontstaat een volstrekt uniek portfolio en een geavanceerd pakket aan diensten en producten. Dankzij het bundelen van de krachten van beide bedrijven ontstaat technische en creatieve synergie waar de klant van profiteert.

Niek van Straaten en Boi Smit zijn bijzonder verheugd over de samenwerking van hun bedrijven. "Van Straaten en Cees Smit Worldwide vullen elkaar perfect aan," zegt CEO Niek van Straaten. "De kracht van beide bedrijven is de snelheid, de hoge kwaliteit, de creativiteit, innovatie en het meedenkend oplossend vermogen."

Boi Smit: "naast de ruimere vorm- en materiaalkeuze ontstaan er door de samenwerking unieke toepassingen voor de klant, zoals organische objecten die intern worden aangelicht met de nieuwste LED-technologieen. De creatieve mogelijkheden voor de klant zijn vanaf nu vrijwel eindeloos."

 

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers