Vragenuurtje Fieldlab Evenementen

23-2-2021

Afgelopen weekend vonden de tweede en derde praktijktoets plaats bij de voorstelling van Guido Weijers in het Beatrix Theater in Utrecht en zondag bij de wedstrijd tussen N.E.C en De Graafschap in het Goffertstadion in Nijmegen. Sinds vorige week is Fieldlab Evenementen beschikbaar voor een wekelijks vragenuurtje op de donderdag om alle vragen over Fieldlab in het algemeen en de onderzoeken in het bijzonder te beantwoorden. 
 
Donderdag 25 februari, tussen 11.30 en 12.30 uur zijn Sybrecht Lensink, lid van de stuurgroep en in het dagelijks leven werkzaam bij NOC*NSF aanwezig, evenals manager van het programmateam, Pieter Lubberts.
 
Wil je aanwezig zijn bij dit vragenuurtje dat via Zoom wordt georganiseerd? Stuur dan een mail naar pers@fieldlabevenementen.nlonder vermelding van Wekelijks vragenuurtje, met daarbij jouw vraag. Alle vragen worden verzameld en een selectie van de meest gestelde vragen, worden aan Sybrecht en Pieter voorgelegd. En komt je vraag deze week niet aan bod, dan volgt in de komende periode wekelijks een nieuwe kans. Er kunnen wekelijks ongeveer 50 mensen aanwezig zijn.


 

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers