Women in Exhibitions lanceert NL Chapter

17-8-2022

Na de succesvolle lancering van de Women in Exhibitions Chapters in het VK, Noord-Amerika en Duitsland, breidt de community zich nu uit met een Nederlandse Chapter.
 
Het Nederlandse bestuur van de chapter wordt gevormd door Natasja O'Connor (Head of Event and Exhibitor Success bij Jaarbeurs), Cornelien Baijens (Head of Event Business / CCO bij Easyfairs Nederland), Marieke van Eijndhoven (Business Development Manager bij Libéma), Silvia Forroova (Director Commercial Product Manager bij Informa Markets) en Oana Cipca (Business Development Manager MECC Maastricht en oprichter van het Women in Exhibitions Network).
 
De WIE-groep nodigt vrouwen én mannen uit de Nederlandse beursbranche uit om hun krachten te bundelen, kennis te delen en zich te richten op het creëren van bewustzijn over onze branche bij scholen en MKB.
 
Het chapter wil netwerkmogelijkheden faciliteren, educatieve programma's introduceren en samen met Women in Exhibition International de eerste WIE International Summit in 2023 lanceren.
 
De missie is om vrouwen in de branche sterker te maken en tegelijkertijd de volgende generatie vrouwelijke leiders te helpen door middel van mentorschap, netwerken en soms gewoon door plezier te maken! Om de lancering te vieren is er op 13 september een Hollandse BBQ gepland.
 
Het programma ziet er als volgt uit:
  • Ontvangst tussen 15.30 en 16.00 met een kopje koffie en wat lekkers
  • Tussen 16.00 en 17.00 vertellen we wat meer over WIE NL chapter en hebben we 2 presentaties van vrouwen in beurzenland. Wie dat zijn wordt later bekend gemaakt, maar ze zullen spreken over hun eigen ontwikkeling en hoe zij de toekomst van beurzen en evenementen zien.
  • Vanaf 17.00 hebben we een BBQ met natuurlijk een lekker drankje. Tussendoor plannen we wat ludieke speed dates.
  • Rond 20.00 sluiten we de avond af met voor wie dat wil een lekker kopje koffie of thee
Locatie: Evenementenhal Gorinchem (Next Level en de binnentuin).

Sta jij ook achter de plannen & ideeën van WIE? Aarzel dan niet en schrijf je in via deze link.
 

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers