CLC-VECTA Fieldtrip naar World Expo 2025 Japan

Wanneer: 18 - 24 mei 2025
Wat: Fieldtrip naar World Expo 2025 in Japan
Waar: Osaka, Japan
Nederland is vorige week officieel begonnen met de bouw van het paviljoen op de World Expo in Japan (bekijk hier de ceremonie op het Expo-terrein in Yumeshima), een mooie aanleiding om je te informeren over onze plannen en voorbereidingen voor een fieldtrip naar Japan!

EXPO 2025
Met het thema “Common Ground: creating a new dawn together” belooft de EXPO 2025 een internationaal podium te zijn voor innovatie, samenwerking en optimisme. Het doel is niet alleen om technologische vooruitgang te tonen maar ook om een licht te werpen op de essentiële menselijke waarden en de potentie van samenwerking over grenzen heen. De prestigieuze wereldtentoonstelling vindt plaats van 13 april tot 13 oktober 2025 in Osaka, om precies te zijn op het kunstmatige eiland Yumeshima, ook wel “Dream Island”, gelegen in Osaka Bay. De verwachting is dat zo’n 28 miljoen mensen EXPO 2025 zullen bezoeken.

Nederlandse deelname
Nederland zal zijn innovatieve geest demonstreren op de Expo 2025 met een uniek paviljoen, geïnspireerd door de vorm en functie van de zon en uitgevoerd in een volledig circulaire architectuur. Het paviljoen zal een ontmoetingsplek zijn waar bezoekers, ondernemingen, overheidsinstanties en academische organisaties de nieuwste technologieën ontdekken die energie opwekken uit water.

Fieldtrip met CLC-VECTA
Samen met enkele partners organiseren we, bij voldoende belangstelling, een fieldtrip naar EXPO 2025. Uiteraard met een bezoek aan EXPO 2025, maar ook met een afwisselend en inspirerend ‘side programma’ waarbij je de bijzondere bestemming Japan ervaart. En dat in gezelschap van collega ondernemers uit de branche. Wat hebben we bedacht:
  •       Vertrek 18 mei vanaf Schiphol  
  •       Aankomst 19 mei Osaka
  •       Vertrek 24 mei vanaf Tokyo naar Schiphol
  •       5 overnachtingen in een (minimaal) 4* hotel o.b.v. een double room inclusief ontbijt*
  •       Transfers luchthaven – hotel v.v.
  •       Bezoeken aan World Expo, Kyoto en Tokyo (met de bullet train)
* Optioneel te verlengen naar 7 nachten en / of op basis van een single room

Aanmelden
Zoals genoemd kunnen we een dergelijk programma alleen organiseren bij voldoende belangstelling en minimaal 15 deelnemers. Zou je graag mee willen? Stuur een mailtje dan dineke@clcvecta.nl. Wij houden je dan op de hoogte van de ontwikkeling van het programma, kosten, deelnemers en het moment waarop we definitief moeten weten of je mee gaat.
 

Beurzen

Congressen & Bijeenkomsten

Evenementen & Incentives

Entertainment

Kennispartners & preferred suppliers