Meet-Up Standbouwers #2

Wanneer: 19 juni 2024
Wat: Community of Practice: elkaar vooruit helpen
Waar: Feijen SP in Bemmel
Ken je dat gevoel dat collega-ondernemers met hetzelfde thema bezig zijn als jij, maar dat het lijkt of ieder voor zich het wiel probeert uit te vinden? Dat we dezelfde ambitie hebben, om te verduurzamen, te voldoen aan wet- en regelgeving en op zoek zijn mensen, maar toch nog veel alleen werken? Zonde toch? Het is beter én sneller als we elkaar vooruit helpen.
 
Tijdens deze Meet-Up voor Standbouwers op 19 juni gaan we daarom aan de slag met onze eigen Community of Practice. Bij een CoP gaat het om delen waar je mee bezig bent, leren van elkaars inzichten en anderen én jezelf helpen met de juiste hulp en input. Dat betekent interactie, verbinding, actiegerichtheid en informatie halen én brengen.
 
Wat is nog handig om te weten voor je je aanmeldt:
Programma
14.00 – 14.30 Ontvangst & registratie
14.30 – 16.30 Community of Practice: elkaar vooruit helpen
16.30 – 18.00 Rondleiding & netwerkborrel
 
Locatie
We zijn uitgenodigd door Hans Feijen van Feijen SP voor deze Meet-Up. Met een korte presentatie en rondleiding door het bedrijf doet Hans alvast een voorzet voor de Community of Practice.
 
Aanmelden
Aanmelden kan hier. Deze Meet-Up is toegankelijk voor leden en niet-leden. Als je (nog) geen lid bent, kun je eenmalig een bijeenkomst bij wonen. De kosten voor deze Meet-Up zijn € 39,- (excl. BTW).   
 

Beurzen

Congressen & Bijeenkomsten

Evenementen & Incentives

Entertainment

Kennispartners & preferred suppliers