Collectieve CZ Zorgverzekering voor (werknemers van) leden

Net als voorgaande jaren kunnen jij en je collega's ook in 2019 via CLC-VECTA en partner Aon een gunstige collectieve zorgverzekering afsluiten bij CZ. De collectiviteitskorting bedraagt 8% op de basisverzekering en 15% op de aanvullende verzekeringen. En ook met minder dan 10 werknemers of als zzp’er kun je er gebruik van maken.

Meer informatie en de voordelen van de CZ verzekering vind je op www.cz.nl/clcvecta en in onze flyer. Deze kun je ook makkelijk verspreiden onder je collega’s via mail en prikbord.

Aanmelden
Je hoeft als werkgever (minimaal 10 werknemers) enkel een registratie in orde te maken, daarna kunnen werknemers zelf hun verzekering online in orde maken. Stuur daarvoor vóór 5 december even een mail naar Dineke Philipse. Minder dan 10 werknemers of zzp’er? Dan kun je gebruik maken van de werknemersregeling van CLC-VECTA / ZZP Mantel.

Als je nu al een collectieve regeling hebt bij CZ en je wilt die tegen de condities van CLC-VECTA voortzetten, kun je contact opnemen met Jos Walraven (per mail of via +31 (0)30 - 694 29 16). Het verzoek moet wel (ruim) vóór 1 januari 2019 binnen zijn!

Beurzen

Congressen & Vergaderingen

Evenementen & Incentives

Entertainment

Partners & preferred suppliers