Collectieve CZ Zorgverzekering voor (werknemers van) leden

Zorgcollectiviteit blijft interessant!

Ook in 2024 kunnen jij en je collega's via CLC-VECTA een voordelige collectieve zorgverzekering afsluiten bij CZ. Ook met minder dan 100 werknemers of als zzp’er kun je hiervan gebruik maken.

Met een collectieve zorgverzekering profiteer je van gunstigere voorwaarden en vaak ook van een voordeligere premie op aanvullende (tandarts)verzekeringen dan bij een individuele verzekering. Daarnaast draagt een collectieve zorgverzekering bij aan de toegankelijkheid tot de zorg die jouw medewerkers nodig hebben en krijg je tools in handen om de gezondheid en vitaliteit van medewerkers te bevorderen. 
 
 • Korting op een aanvullende verzekering
  Zorg nodig die niet in de basisverzekering zit? Bekijk dan de ruime vergoedingen uit de aanvullende verzekeringen. En kies een pakket mét korting.
 • 5 ongebruikte fysiobehandelingen meenemen
  Nog fysiobehandelingen over? Neem tot wel 5 ongebruikte fysiobehandelingen mee naar het volgende jaar.
 • Jaarlijks een HealthCheck
  Hoe staat het ervoor met je gezondheid? Ontdek het met de HealthCheck. En krijgt direct praktische tips om zelf aan de slag te gaan met jouw leefstijl.
 • Méér dan 20 extra's om fit en gezond te blijven
  Zoals verschillende onlinetrainingen met een persoonlijke coach. Bijvoorbeeld een training mindfulness.

Voorwaarden & premie
De premietabel voor 2024 kun je hier downloaden: maandpremies en jaarpremies. Een overzicht van de belangrijkste vergoedingen in de aanvullende verzekeringen in 2024 vind je hier. Alle overige documenten staan op https://www.cz.nl/vergoedingen/voorwaarden/collectief.

Aanmelden
Je hoeft als werkgever (met minimaal 100 werknemers) enkel een registratie in orde te maken, zodat werknemers vervolgens zelf hun verzekering online afhandelen. Voor de registratie stuur je onderstaande gegevens naar Gaby Schomakers:

 • De volledige naw-gegevens
 • KvK nummer
 • NAW-gegevens en emailadres contactpersoon
 • Aantal medewerkers (minimaal 10)
Minder dan 10 werknemers of zzp’er? Dan kun je gebruik maken van de werknemersregeling van CLC-VECTA / ZZP Mantel.

Na de registratie kunnen jij en je werknemers via www.cz.nl/collectief/clcvecta en na het invullen van de bedrijfsnaam (of keuze Centrum voor Live Communication in geval van de ZZP Mantel) de verzekering aanvragen.

Vragen? 
Mocht je vragen hebben over de collectieve zorgverzekering in het algemeen, of over het bovenstaande in het bijzonder, neem dan gerust contact met ons op!

Als je nu al een collectieve regeling hebt bij CZ en je wil die tegen de condities van CLC-VECTA voortzetten, kun je ook contact opnemen met Gaby Schomakers. Het verzoek moet wel (ruim) vóór 1 januari 2024 binnen zijn!

Beurzen

Congressen & Bijeenkomsten

Evenementen & Incentives

Entertainment

Kennispartners & preferred suppliers