Tanken met korting & gratis brandstofpas

Geen gedoe meer met losse tankbonnetjes en ook nog een korting van 12,1 cent per liter brandstof. Met de Q8 Liberty Card, die je als lid van CLC-VECTA gratis kunt aanvragen, kun je met voordeel tanken bij Tango, Q8, OK, Sakko, Esso/Texaco (EG groep) en binnenkort ook bij alle tankstations van Avia (eerste stations reeds toegankelijk.) En je hoeft geen jaarlijkse kaartbijdrage te voldoen.

De voordelen op een rijtje
Met de Q8 Liberty Card:
  • Kun je tanken met 12,1 cent korting per liter bij Tango, Q8, OK, Sakko, Esso/Texaco (EG groep)
  • Zijn er geen andere kosten dan de brandstof (kaart en systeem volledig gratis)
  • Betaal je achteraf en heb je geen contractverplichtingen
  • Tank je bij liefst 574 stations in Nederland

Aanvragen
Je kunt de pas aanvragen via het online aanvraagformulier. Bij aanmelding dien je een code in te voeren. Om deze aan te vragen stuur je ons een mail.

Tankstations
Een overzicht van alle tankstations waar je kunt tanken met je Q8 Liberty Card vind je op de website van Q8 Liberty of in de Tango app, te downloaden via de Play store voor Android en de App store voor IOS.

Let op! Deze app vervangt de Q8 app, die niet up-to-date is.
Je dient de nieuwe Tango app te installeren. Indien je de Tango app reeds hebt geïnstalleerd in het verleden, dan vragen wij je deze eerst te deinstalleren, want anders krijg je alleen de Tango tankstations te zien. De Tango app vraagt je na installatie of je in het bezit bent van een Q8 Liberty card. Je kunt daar op “JA” klikken. Vervolgens heb je alle tankstations binnen handbereik.


Vragen?
Neem dan gerust contact op met Dineke Philipse, Verenigingsmanager, via dineke@clcvecta.nl of +31 (0)346 - 352 444.

Beurzen

Congressen & Bijeenkomsten

Evenementen & Incentives

Entertainment

Kennispartners & preferred suppliers