inStore & livecomm


 
inStore & livecomm
t. +31 (0)495 - 450 095
info@louwersuitgevers.nl
www.livecomm.nl
Vaktijdschrift
'Livecomm' is het eerste vaktijdschrift over beurzen, zakelijke evenementen & congressen, van allerkleinste presentatie tot mega evenement. ‘Livecomm’ wil de markt zo breed mogelijk informeren, inspireren en helpen. Opdrachtgevers en/of marketeers vinden alle belangrijke informatie en inspiratie over de toonaangevende beurs- event- en congresorganisatoren, locaties, leveranciers, producten, diensten, ontwikkelingen, nieuws en trends. Ook jij kunt je bedrijf en producten op een aantrekkelijke en professionele manier presenteren aan je (potentiële) doelgroep. Het fraai vormgegeven vaktijdschrift biedt uitstekende mogelijkheden voor je advertentie of bedrijfspresentatie.

Jaarboek
Het ‘Livecomm Jaarboek’ is dynamisch, stijlvol, helder en objectief. Dit fraai vormgegeven naslagwerk biedt uitstekende mogelijkheden voor een uitgebreide redactionele bedrijfspresentatie, advertentie of een combinatie van beide varianten. Benader de markt op stijlvolle, maar vooral efficiënte wijze met het ‘Livecomm Jaarboek’.

Korting voor leden
Leden van CLC-VECTA ontvangen 15% korting op de advertentiemogelijkheden. Daarnaast ontvang je een gratis abonnement op het tijdschrift en het jaarboek.

Om gebruik te kunnen maken van de korting, dien je bij reservering van de plaatsing(en) en/of aanmelding jouw lidnummer te vermelden. Voor meer informatie over mogelijkheden en tarieven en voor het plaatsen van opdrachten, neem je contact op met Gilles Coulier, bladmanager Instore & Livecomm, via g.coulier@louwersuitgevers.nl of +31 (0)495 - 450 095.

terug naar zoekresultaten

Beurzen

Congressen & Bijeenkomsten

Evenementen & Incentives

Entertainment

Kennispartners & preferred suppliers