MeetingMagazine


Van Munster Media Groep
Kerkenbos 12-24A
6546 BE Nijmegen

t: +31 (0)24 - 642 19 17
m: +31 (0)6 - 41 69 54 52
aysun@vanmunstermedia.nl
www.meetingmagazine.nl
Meeting Magazine.nl is hét magazine voor de zakelijke markt op het gebied van Meetings, Incentives, Congressen en Events. De onderwerpen Events en Abroad (over de MICE-markt buiten Nederland) worden uitgelicht in katernen. Meeting Magazine verschijnt 6 maal per jaar. Ook is het magazine online te lezen via de website (tevens in een speciale versie voor de iPad). Door middel van nieuwsbrieven houdt de redactie u op de hoogte van de laatste nieuwsfeiten. Uiteraard is alles terug te vinden op www.meetingmagazine.nl. Daarnaast verschijnt tweemaal per jaar Meeting International, de Engelstalige variant van Meeting Magazine.nl. Doel is om Nederland te profileren in Europa.

Meeting Magazine.nl wordt uitgegeven door Van Munster Media Groep. Deze Nijmeegse uitgeverij is verantwoordelijk voor 15 business tot business en business to consumer-magazines. Voor elk magazine kiest Van Munster Media Groep voor een multimediale marktbenadering waarbij edities in print en online, en digitale nieuwsbrieven de lezers van de laatste ontwikkelingen op de hoogte houden.

Doelgroep
Meeting Magazine.nl profileert zich breed in de markt en richt zich op de thema’s meetings, incentives, congressen, events, beurzen en buitenlandse zakenreizen. Het blad is een interessante inspiratiebron voor eventmanagers en -planners, CEO’s, directiesecretaresses en personal assistants. In het blad profileren zich namelijk diverse locaties, organisatiebureaus, incentivebureaus en toeleveranciers die in de branche actief zijn.

Verspreiding
Meeting Magazine heeft een NOM certificering (www.nommedia.nl). Dit betekent een gegarandeerde verspreiding van 5.000 exemplaren per editie. Dit wordt onafhankelijk gecontroleerd. Verspreiding vindt plaats op basis van abonnementen en controlled circulation. Daarnaast verspreiden wij elke uitgave ook in de vorm van een E-magazine. Hiervoor geldt een oplage van circa 9.500 exemplaren en dit aantal groeit nog steeds.

Korting voor leden
Leden van CLC-VECTA ontvangen 25% korting op diverse advertenties en 10% korting op diverse artikelen zoals bedrijfsprofielen en de coverstory (hiervoor geldt namelijk een extra tarief). Meer informatie treft u op de mediakaart op www.meetingmagazine.nl.

Adverteert u voor de eerste maal, dan ontvangt u 5% introductiekorting. Om gebruik te kunnen maken van de kortingen, dient u bij reservering uw lidmaatschapnummer te vermelden. Voor meer informatie over de mogelijkheden en tarieven, neemt u contact op met Aysun Mahubessy-Saruhan accountmanager Meeting Magazine.nl via onderstaande e-mailadres of telefoonnummer.

terug naar zoekresultaten

Beurzen

Congressen & Bijeenkomsten

Evenementen & Incentives

Entertainment

Kennispartners & preferred suppliers