MeetingReview.com


 
MeetingReview.com
Balearenlaan 66
1060 TL Amsterdam

Marco Kole
+31 (0)6 - 54 31 33 35

Robert Spakman
+31 (0)6 - 25 05 57 20

support@meetingreview.com
www.meetingreview.com
Laat klanten vertellen hoe goed je bent!
Online reputatiemanagement voor locaties en diensten voor slechts € 179,55 (25% korting) het eerste jaar.
MeetingReview.com biedt een platform voor alle locaties en diensten die actief zijn in de meeting- en evenementenbranche.
Op het platform vertellen je gasten en klanten wat ze van je vinden. Je kan reageren op de reviews en om de betrouwbaarheid te verhogen moet je je registreren of via social login inloggen om een beoordeling te schrijven.

Heb je reviews ontvangen? Zet ze ook op je eigen website en vertel op sociale media wat anderen van je vinden. MeetingReview helpt daarbij. Op je dashboard vind je tools die je helpen bij het tonen van je score en de geschreven reviews op je eigen website. Ook is het mogelijk om een review op je eigen website te laten schrijven.

Door je vermelding op MeetingReview kan je ook extra opdrachten ontvangen. MeetingReview is een samenwerkingsplatform. Je bent geen commissie verschuldigd over je omzet via ons platform.

Korting voor leden
Door onze samenwerking met CLC-VECTA ontvang je 25% korting op ons normale tarief voor het eerste jaar. In plaats van € 239,40 per jaar heb je al een volledig profiel het eerste jaar voor € 179,55.

Mocht je onverhoopt besluiten om je volledige profiel niet te continueren dan kan je altijd nog terug naar de gratis basisvermelding op MeetingReview.

Meer weten? Neem dan contact met ons op.

terug naar zoekresultaten

Beurzen

Congressen & Bijeenkomsten

Evenementen & Incentives

Entertainment

Kennispartners & preferred suppliers